Caravana Romanii au talent ajunge miercuri, 14 septembrie, la Oradea!

Caravana Romanii au talent ajunge miercuri, 14 septembrie, la Oradea!

Timisoara a gazduit ieri preselectiile pentru sezonul sapte Romanii au talent. 

Banatenii au renuntat la inhibitii si au venit in numar mare sa demonstreze ca pot cuceri Romania cu aptitudinile lor. Persoane cu varste cuprinse intre 7 si 80 de ani au prezentat momente de canto, dans, jonglerie, iluzionism, stand-up comedy, beatbox, magie, contorsionism, balet, pictura cu cioburi sau handpan si au dovedit ca talentul nu are margini si ca poate fi expus in forme diverse.

Caravana Romanii au talent continua cautarile pentru urmatorii eroi nationali si va opri la Oradea, miercuri, 14 septembrie. Preselectiile vor avea loc la  hotel Continental Forum, incepand cu ora 10:00, unde ardelenii sunt asteptati sa-si dea frau liber imaginatiei si sa arate ca pot impresiona o tara intreaga cu talentul lor.

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni