• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Busu, despre magia care i-a schimbat viața: „Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată”

Busu, despre magia care i-a schimbat viața: „Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată”

Busu, despre magia care i-a schimbat viața: „Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată”

Este 13 și va fi magic! Asta promite noul sezon Românii au talent care va debuta vineri, 20 ianuarie, la PRO TV și pe VOYO. 

Magia e aici, iar concurenții sunt gata să cucerească publicul, dar și cei patru jurați! Tu ești pregătit pentru un spectacol de neuitat?

Momente nemaiîntâlnite, talente incredibile și golden buzz-uri memorabile vor face acest sezon unul spectaculos. Până când jurații vor oferi DA-urile mult râvnite, câteva vedete au acceptat să ne împărtășească un moment magic din viața lor. 

Florin Busuioc (Busu) a rememorat o întâmplare care i-a marcat destinul. 

„După ce am dat de cinci ori la Facultatea de Teatru, a cincea oară a fost cu noroc. Eram în sală la teatrul Bulandra și vedeam, cred, Hamlet, cu Ion Caramitru. Țin minte că eram și cu Mihai Bisericanu – care a intrat în același an la teatru cu mine. El era câteva rânduri mai în spate și văzuse listele celor care intraseră și m-am întos spre el și mi-a făcut semn, cu degetul, că e OK, am intrat. Atunci am simțit un fior extraordinar. Cred că a fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am avut vreodată. Mai cu seamă că exact în anul acela, în martie, se prăpădise și mama și mi-ar fi plăcut ca ea să afle că am intrat la teatru, dar, din păcate, nu s-a putut.”

Alintat Busu de telespectatori, Florin Busuioc este cel care aproape în fiecare zi aduce informații proaspete despre vreme în cadrul Știrilor Pro Tv. În 2010, el a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului. Distincția  a venit din partea Societății Europene de Meteorologie (European Meteorological Society). Busuioc a jucat însă mult și pe scenă și în numeroase filme. În prezent, poate fi văzut în spectacolul de teatru „Insomniacii”, de Mimi Brănescu, la Teatrul Național București.

Vineri, 20 ianuarie, de la 20:30, pe PRO TV, începe Românii au talent sezonul 13. Emisiunea se vede și pe VOYO. 




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni