Pe 10 noiembrie, bucurestenii sunt asteptati la show-urile “Romanii au talent”

Pe 10 noiembrie, <span style="color:#f00;">bucurestenii sunt asteptati la show-urile “Romanii au talent”</span>

Caravana “Romanii au talent” a ajuns la final. Dupa ce a strabatut intreaga tara, Bucurestiul este ultimul oras de pe harta caravanei.

Pe 9 si 10 noiembrie, de la orele 12:00 si 19:00, bucurestenii sunt asteptati la Palatul National al Copiilor la super show-urile “Romanii au talent”. In fata juriului format din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre vor urca talente dintre cele mai diverse si mai surprinzatoare care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Publicul va fi surprins de numere de magie, sculptura in fructe, dansuri nemaipomenite sau voci surprinzatoare. Juriul show-ului de la ProTV va avea si de aceasta data misiunea dificila de a-I alege pe cei mai talentati si de a-I trimite in etapa urmatoare. “La inceputul acestei caravane am declarat ca vreau sa fiu surprins. Asta a fost principalul gand cu care am plecat in noua cautare de talente. Si mi s-a intamplat peste masura.

Sunt convins ca acest sentiment il voi trai din plin si in Bucuresti si ii invit pe toti sa nu piarda un show de zile mare”, a declarat Mihai Petre.

Pe scena de la Palatul National al Copiilor va urca si baletul coordonat de Edi Stancu care a pregatit un moment special: povestea lui Harap-Alb in pasi de dans! Intrarea la show-urile “Romanii au talent” este gratuita!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni