• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bruno Icobet le da idei noilor concurenti "Romanii au talent". Show-ul revine cu un nou sezon, vineri, de la 20:30

Bruno Icobet le da idei noilor concurenti "Romanii au talent". Show-ul revine cu un nou sezon, vineri, de la 20:30

Bruno Icobet le da idei noilor concurenti "Romanii au talent". Show-ul revine cu un nou sezon, vineri, de la 20:30

Vineri, 14 februarie, de la 20:30, la Pro Tv, eroii se intorc la "Romanii au talent" intr-un nou sezon incendiar. Concurenti care viseaza sa fie aclamati de intreaga tara vor urca pe scena impreuna cu o suita de animale, atat domestice, cat si salbatice.

Daca Bruno Icobet, cel mai talentat roman din sezonul trecut, a castigat titlul suprem alaturi de cainii pe care ii iubeste din tot sufletul, o parte din viitorii eroi din acest sezon vor sa ii calce pe urme. 

Romanii care vor sa intre in cursa pentru marele premiu de 120 000 de euro au pregatit numere care mai de care mai spectaculoase sau, dimpotriva, de tot rasul, acompaniati de porumbei, cai, caini, curci, gaini, serpi si lei de mare.

 Un lucru este, insa, sigur: telespectatorii vor ramane fara cuvinte. “Cu fiecare sezon care trece, oamenii prind curaj, nu mai au ezitari, vin sa ne arate de ce sunt capabili”, spune Andra, care este pregatita, alaturi de Andi Moisescu si Mihai Petre, sa vada de ce sunt in stare noii aspiranti la marele titlu.

Eroii nu mai au rabdare, au talent din plin si ies la inaintare in cel de-al patrulea sezon al super-show-ului “Romanii au talent”, care incepe vineri, 14 februarie, de la 20:30, numai la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni