• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bruno Icobet, castigatorul "Romanii au talent" in 2013: "A meritat. Am pierdut prieteni, dar am castigat altii noi"

Bruno Icobet, castigatorul "Romanii au talent" in 2013: "A meritat. Am pierdut prieteni, dar am castigat altii noi"

Bruno Icobet, castigatorul "Romanii au talent" in 2013: "A meritat. Am pierdut prieteni, dar am castigat altii noi"

Bruno Icobet si cei trei prieteni ai sai patrupezi, Blue, Ozzy si Jay, s-au intors acasa, in Targoviste, dupa ce vineri au devenit marii castigatori ai show-ului "Romanii au talent", sezonul 3.

 

"Trebuie sa te antrenezi tu ca om inainte sa-i antrenezi pe ei" au fost primele sale cuvinte la sosirea acasa, unde a fost intampinat cu mesaje de felicitari din partea vecinilor.

In varsta de 50 de ani si de profesie consultant IT, castigatorul emisiunii difuzate de ProTV spune ca nu se astepta ca publicul sa fie atat de receptiv la mesajul sau si sa fie ales "cel mai talentat roman" in acest an.

Numere sale de disc dogging i-au cucerit pe vecini cu mult inainte de a cuceri publicul din Romania. Barbatul care isi dreseaza cainii cu comenzi vizuale a fost asaltat cu mesaje de felicitari.

"Va urmarim de ani de zile in parc. Ma bucur ca ati castigat. A fost cel mai frumos numar. Felicitari! Meritau sa castige. Uitati ce frumosi sunt!", i-au transmis cateva vecine.

-Cum va simtiti dupa ce ati castigat?

-Sunt foarte bucuros. Sunt bucuros ca mesajul meu a ajuns la telespectatori.

- Cum sunt cateii?

- Cateii sunt foarte obositi. Extenuati dupa doua saptamani de emotii, de oameni care au venit si s-au bucurat de ei.

- Va asteptati sa castigati?

- Nu ma asteptam sa castig. Nu ma asteptam ca oamenii sa inteleaga mesajul meu. Mesajul ca oricat de sus esti pe scara sociala trebuie sa cobori pana la nivelul celui caruia trebuie sa i-l transmiti si sa imbratisezi limbajul necesar.

- Sunt niste caini bine antrenati?

-Sunt niste caini foarte bine antrenati. Ar putea sa faca fata si altor sporturi - ca dog agility sau dog diving. Ei iubesc sportul, traiesc pentru el. Cel mai sportiv este Ozzy. Acum sunt foarte obositi. Nici nu stiu pe ce lume sunt. Au fost foarte multi oameni. Ei cedeaza din energia lor oamenilor si asta se vede.

Nascut in Targoviste, ca fiu al unei vanzatoare si al unui tehnician, Bruno Icobet si-a descoperit tarziu talentul, insa a dezvaluit care este secretul sau: "A meritat. Am pierdut prieteni, dar am castigat altii noi. Nu poti sa faci performanta cu un caine, trebuie sa te pregatesti intens tu ca om si pe urma sa-l pregasti pe el".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni