• PRO TV
  • Numarul pe care nu l-ai fi votat NICIODATA in finala "Romanii au talent": Cine i-a cucerit pe englezi si a castigat marele premiu. VIDEO

Numarul pe care nu l-ai fi votat NICIODATA in finala "Romanii au talent": Cine i-a cucerit pe englezi si a castigat marele premiu. VIDEO

Numarul pe care <span style="color: rgb(255, 0, 0);">nu l-ai fi votat NICIODATA in finala "Romanii au talent": </span>Cine i-a cucerit pe englezi si a castigat marele premiu. VIDEO

Un numar de dresaj canin, realizat de adolescenta in varsta de 17 ani Ashleigh Butler si de cainele ei Pudsey in varsta de sase ani, a castigat finala emisiunii "Britain's Got Talent".

Adolescenta din orasul britanic Wellingborough si partenerul ei patruped au executat in finala un numar spectaculos de dresaj, care a impresionat juriul si a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor britanici, scrie dailymail.co.uk.

Show-ul lor a fost realizat pe o compozitie muzicala extrasa de pe coloana sonora a celui mai recent film din seria "Misiune: Imposibila".

Juriul de la "Britain's Got Talent" a inceput sa planga cand l-a auzit cantand! Asculta vocea extraordinara a baiatului din Anglia care a ridicat toata sala in picioare

Duetul de interpreti de muzica clasica, alcatuit din tinerii artisti lirici din comitatul Essex Jonathan Antoine, in varsta de 17 ani, si Charlotte Jaconelli, in varsta de 16 ani, s-au clasat la mica distanta pe locul al doilea.

Ei au interpretat o versiune originala a piesei "The Prayer", lansata de Celine Dion si Andrea Bocelli in 1999.


 

Pe locul al treilea s-a clasat corul Only Boys Aloud, care a prezentat in finala o versiune emotionanta a unui cantec traditional din Tara Galilor, Calon Lan.

Cine este CRISTIAN GOG, castigatorul de la Romanii au talent

Juriul acestui concurs a fost alcatuit din Alesha Dixon, Amanda Holden, Simon Cowell si David Walliams.

Castigatoarea din acest an a concursului "Britain's Got Talent" a fost recompensata cu un cec in valoare de 500.000 de lire sterline.



 

Castigatorul variantei romanesti a emisiunii - "Romanii au talent" -, desemnat vineri seara, in cadrul marii finale de la Pro TV, este mentalistul Cristian Gog.



Romanii nu au fost impresionati de numerele de dresaj canin. Niciunul nu a ajuns in marea finala:

Iulia si Bailey, un patruped din rasa beagle. Este un caine foarte greu de dresat, dar Iulia sustine ca toata munca ei este o placere si ca merita tot efortul.

Uite cum s-au descurcat cei doi la preselectii!



Ciprian Cordos si Slow si-au incercat, de asemenea, norocul la Romanii au talent:



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni