• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Surpriza de proportii la "Britain's Got Talent". Cine a plecat acasa cu marele premiu de 300.000 de euro

Surpriza de proportii la "Britain's Got Talent". Cine a plecat acasa cu marele premiu de 300.000 de euro

Surpriza de proportii la "Britain's Got Talent". Cine a plecat acasa cu marele premiu de 300.000 de euro

Trupele de baieti revin din nou in atentia si preferintele pulbicului. Dupa ce Brio Sonores au fost declarati castigatorii sezonului 4 de la "Romanii au Talent", iata ca si in Marea Britanie trupa Collabro a reusit sa obtina admiratia si voturile publicului si au luat marele premiu pus la bataie la "Britain's Got Talent".

Cei cinci baieti au pariat in marea finala pe melodia "Stars", de pe coloana sonora a filmului "Mizerabilii", iar interpretarea lor le-a adus ropote de aplauze din parte publicului si a celor patru jurati. 

Collabro a avut o competitie dura: cantareata de opera Lucy Kay, ocupanta locului 2, a interpretat melodia "Nessun Dorma", in timp ce al treilea loc le-a revenit celor doi baietei din trupa Bars and Melody.

Trupa Collabro a reusit sa ajunga in Marea Finala a emisiunii dupa ce au interpretat melodia "Bring him home", la finalul careia au fost aplaudati in picioare de intreaga sala. 

Jamie, Matt, Thomas, Michael si Richard - adica un muncitor, un asistent de vanzari, un asistent de logistica, un bucatar si un medic - au pus bazele trupei Collabro abia in urma cu cateva luni, insa prestatia lor de la auditiile pentru "Britain's Got Talent" l-a dat pe spate pe Simon Cowell.

Juratul a declarat ca baietii de la Collabro sunt concurentii sai favoriti si si-a exprimat increderea ca acestia vor fi si marii castigatori ai acestui sezon. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni