• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bogdan Mihoci, operator la „Românii au talent": „O să fie nebunie, chiar o să fie #suprem totul!"

Bogdan Mihoci, operator la „Românii au talent": „O să fie nebunie, chiar o să fie #suprem totul!"

Bogdan Mihoci, operator la „Românii au talent": „O să fie nebunie, chiar o să fie #suprem totul!"

Bogdan e tipul ăla pe care sigur l-ai văzut de o mie de ori în culisele „Românii au talent". Sau, cum îi place lui să spună, e tipul ăla care le „ține boom-ul" lui Smiley și Pavel. 

Lui Bogdan i se mai spune și Marinarul și, ca un adevărat om al mării care se descurcă în orice situație, ne-a răspuns întrebărilor de mai jos de pe un iPhone, pentru că în momentul ăsta e la filmări la „Ferma", în munți.

Ce zice Bogdan despre el și despre noul sezon suprem? Păi, zice cam așa...

***

Pentru cei care ne citesc și care nu știu cine sunt oamenii din echipa „Românii au talent": de cât timp ești în echipa asta?

Păi sunt în echipa de RGT de la primul sezon.

Cum ai ajuns să lucrezi la „Românii au talent"?

Tatăl meu lucrează aici și am venit și eu cu el să văd cum e în spatele camerelor. Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am propus să fac și eu asta. Și am reușit.

Ce faci tu la „Românii au talent", mai precis? 

Sunt asistent de cameră, adică mă ocup de tot ce înseamă filmări exterioare. Iar la show-uri țineam boom-ul la Pavel și Smiley. :) De anul ăsta am devenit și operator și filmez.

Cum arată o zi din viața ta pe platourile de filmare ale show-ului?

O zi din viața mea la „Românii au talent" începe, bineînțeles, cu o cafea. :)) După pregătim camerele, mergem, filmăm concurenți, interviuri, making of-uri și toate nebuniile. Este o zi foarte lungă deoarece venim primii și plecăm ultimii pentru că noi facem și testimoniale de final de show-uri cu jurații.

Cea mai frumoasă / interesantă / neobișnuită / haioasă / neașteptată amintire de până acum de la „Românii au talent"?

Întrebarea asta e grea, nu știu ce să zic, sunt foarte multe întâmplări care s-au petrecut la „Românii au talent" de-a lungul anilor. O amintire frumoasă ar fi filmările cu Pavel și Smiley, atunci când făceam intro-uri de emisune cu foarte multă mâncare și eram toți așa leșinați să terminăm filmarea și să mâncăm și noi. :))

Ce faci când show-ul e în pauză? 

Filmăm alte emisiuni. „Vocea României", de exemplu. Acum sunt la „Fermă", în munți, filmăm aici. Am fost și în Polonia cu „Cântă cu mine acum", în general nu prea stăm în pauză, filmăm altceva .:)

Cum e echipa? Prezint-o ca pentru niște oameni care nu o cunosc și care nu știu cum arată oamenii din spate.

Păi echipa „Românii au talent" este o echipă de profesioniști și oameni care știu ce trebuie ca să facă totul să meargă ceas și ca rezultatul muncii noastre să se vadă la televizor în fiecare vineri. 

Cum va fi noul sezon? Poți să ne spui câteva lucruri în exclusivitate?

Pot să va zic că o să fie nebunie, chiar o să fie suprem totul: momente incredibile, spectaculoase, emoționante, care o să va țină în fața micilor ecrane.

Ai un mesaj pentru cei de acasă, pentru oamenii care de-abia așteaptă să vadă rezultatul muncii voastre?

Toată lumea trebuie să fie cu ochii pe TV vineri, de la 20:30!  Nu aveți cum să pierdeți #9suprem, chiar nu trebuie să îl ratați!



Vezi și: 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni