Bogdan Bolohan, coregraful Românii au talent, cursuri de street dance pentru copii

Bogdan Bolohan, coregraful Românii au talent, cursuri de street dance pentru copii

Bogdan Bolohan, îndrăgitul coregraf al emisiunilor Românii au Talent, Vocea României și Masked Singer România, revine cu mult așteptatele cursuri de dans pentru copii.

Coregraful a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, a realizat un turneu național de ateliere de dans și a pus în scenă un spectacol inedit cu sprijinul Teatrelli.

Bogdan îi va introduce pe copii în lumea StreetDance-ului, comunitatea în care activează de 15 ani. Prin îmbinarea dansului cu distracția, interactivitatea și mărirea bagajului de cunoșținte, Bogdan are scopul de a-i ghida pe cursanți în procesul dezvoltării personale și de menținerea unui stil de viață sănătos prin mișcare și artă.

“Încep cursuriiile! O, ce veste minunată! După o vacanță frumoasă de vară, vă aștept cu drag la mișcar și voie bună. Tot ce este necesar să aduceți este... good vibe-ul. Hai la dans!”, este îndemnul lui Bogdan. 

Cursurile se vor ține marți și joi, între orele 18:00-19:00, iar un abonament lunar costă 200 de lei. 

Cei mai talentați români sunt așteptați la preselecțiile sezonului 12!

Echipa Românii au talent caută concurenții deciși să facă pasul cel mare spre un destin în lumina reflectoarelor, odată cu sezonul 12 al emisiunii. Caravana Românii au talent va poposi în marile orașe din țară și este pregătită să-i cunoască pe eroii următorului sezon. Următoarea oprire: 17 septembrie, la Hotel Ibis, din Timișoara.

Toți cei nerăbdători să ajungă în etapa preselecțiilor pot complete formularul de înscriere pe site, la adresa: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-12. 

Vezi AICI când ajunge caravana Românii au talent în orașul tău.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni