Bogdan Bolohan, coregraful Romanii au talent, cursuri de dans dedicate copiilor

Bogdan Bolohan, coregraful Romanii au talent, cursuri de dans dedicate copiilor

Bogdan Bolohan, fostul concurent si coregraful Românii au talent, a realizat un turneu național de ateliere de dans și a pus în scenă un spectacol inedit cu sprijinul Teatrelli, iar acum revine cu mult-așteptatele cursuri de dans pentru copii. 

În cadrul acestor cursuri dedicate celor mici, Bogdan îi va introduce pe copii în lumea B-boying-ului, comunitatea în care activează de 10 ani. Prin îmbinarea dansului cu distracția, interactivitatea și mărirea bagajului de cunoștințe, Bogdan are scopul de a-i ghida pe cursanți în procesul dezvoltării personale și de menținere a unui stil de viață sănătos prin mișcare și artă.

Romanii au talent 2015 - Finală: Bogdan Bolohan


”Hip Hop-ul a fost creat de copii. E timpul ca acei copii ai culturii să o revendice, deoarece creativitatea este a lor. Originalitatea, imaginația și, în final, creativitatea sunt acum în mâinile copiilor, așa cum ne confirmă celebrul B-boy Poe One. Un stâlp de bază al culturii Hip Hop este reprezentat de B-boying, cunoscut și sub numele de Breaking sau Breakdance, arta exprimării printr-un stil de dans unic. Cu originile în Bronx-ul anilor ’70, B-boying-ul continuă să fie o formă de artă din ce în ce mai îmbrățișată de publicul larg, datorită valorilor transmise, a provocărilor fizice și spirituale implicate și a energiei inconfundabile de care dansatorii au parte. Ii asteptam pe cei mici in fiecare sambata si duminica la PARTY STARTERS!”, a spus Bogdan Bolohan.



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni