• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Blockbusterul LIVE de vineri, Romanii au talent, aduce efecte speciale, emotie si actiune in cea de-a patra semifinala!

Blockbusterul LIVE de vineri, Romanii au talent, aduce efecte speciale, emotie si actiune in cea de-a patra semifinala!

Blockbusterul LIVE de vineri, Romanii au talent, aduce efecte speciale, emotie si actiune in cea de-a patra semifinala!

Folosesc originalitatea ca efect special si emotia ca thriller, creeaza din miscare super-actiune si din voce povesti de succes! Acesta este blockbusterul LIVE de vineri seara! 

Ne apropiem cu pasi repezi de mare finala Romanii au talent, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru urmatorii concurenti care vor urca pe scena pentru a-si prezenta momentele fabuloase si a face un spectacol memorabil. Vinerea aceasta, de la 20:30, cei zece semifinalisti vor duce talentul la un nou nivel si vor umple casele telespectatorilor cu energie, culoare, emotie si foarte multa bucurie.

Despre concurentii din cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent

Cei patru baieti din grupul Aeros au facut la auditii o demonstratie fascinanta de gimnastica, forta si echilibru, iar acum pregatesc un numar care le va taia tuturor respiratia. Baietii se cunosc de mici, de la 6-7 ani, au facut parte din cluburi de gimnastica diferite, iar de doi ani sunt in aceasta formula. Aeros exista din anul 1997 si pana in acest moment au fost sase generatii. Dacian, Gabriel, Lucian si Marian, cei patru membri ai grupului, se inteleg extrem de bine, se ajuta ori de cate ori au nevoie si muncesc foarte mult pentru a fi cei mai buni. Pana acum, au mers la campionate mondiale, europene si la nenumarate competitii atat in Romania, cat si in strainatate, unde au obtinut premii importante. In afara de gimnastica, baietii sunt pasionati de fotbal, desen, muzica, bicicleta si condus.


Beatrice Smit si Robert Dumbrava au incantat publicul la preselectii cu tangoul lor plin de senzualitate si pasiune. Pentru a patra semifinala Romanii au talent, cei doi concurenti pregatesc o surpriza de proportii, cu care isi doresc sa cucereasca telespectatorii. Beatrice face cursuri de dans de peste 10 ani, iar Robert de mai bine de 9 ani, ambii in cadrul unui club de profil din Craiova. Ei isi dedica tot timpul dansului, au participat la concursuri importante pana acum si au castigat premii cu care se mandresc. Concurentii se bucura de tot ceea ce fac, sunt sustinuti intotdeauna de familie si prieteni si sunt fericiti ca fac ceea ce le place.


La auditii, Beniamin Dumbravan l-a impresionat pe Florin cu momentul lui inedit de beatbox. Juratul nu a ezitat atunci sa apese butonul auriu si sa-l trimita pe concurent direct in semifinale. Saptamana aceasta, Beniamin face ultimele pregatiri pentru a patra semifinala LIVE, cand spera sa cucereasca publicul cu un numar surprinzator. Baiatul nu a mostenit talentul din familie, a invatat singur sa faca beatbox, urmarind tutoriale pe internet. Cele mai fericite momente pentru el sunt cele pe care le petrece cu familia. Pe langa beatbox, Beniamin canta si este sustinut de apropiati in tot ceea ce face. Participarea la Romanii au talent este un vis implinit pentru el, ceva uimitor, ce si-a dorit intotdeauna, si este bucuros ca familia este alaturi de el.


Coco a spus la auditii o poveste emotionanta prin intermediul dansului contemporan, reusind sa transmita pasiune si sensibilitate. Pentru cea de-a patra semifinala LIVE, concurenta le pregateste telespectatorilor un moment la care nimeni nu se va astepta. Coco danseaza de cand se stie, acesta fiind refugiul sufletului ei. Pana acum, a dansat doar acasa, in fata oglinzii, cu lumina stinsa, cand nimeni nu era prin preajma, ca sa nu o vada si sa nu o auda, sau in padurea de la capatul orasului din care provine. Este o persoana extrem de pozitiva si fericita, iar participarea la Romanii au talent reprezinta pentru ea o confirmare a faptului ca vulcanul de emotii din interiorul sau, care vrea sa erupa, are o sansa, o sansa sa fie apreciat. Coco isi doreste sa le vorbeasca oamenilor prin dans.


Chiar daca membrii corului Unison Stars sunt medici, profesori sau au alte meserii in viata de zi cu zi, la auditii au adus o explozie de energie pe scena si au dovedit ca sunt adevarati artisti. Pentru etapa semifinalelor, concurentii au pregatit un numar la care au lucrat cu foarte multa daruire si in care au pus toata pasiunea lor. Corul s-a infiintat in anul 2003 si este unul dintre cele mai cunoscute coruri din Romania. De-a lungul timpului, corul a sustinut un numar impresionant de concerte si spectacole atat in tara, cat si in strainatate, dar a participat si la nenumarate concursuri. In anul 2005 a inregistrat un album de colinde si a colaborat cu soprana Felicia Filip, iar in 2009 Corul Unison Stars a fost invitat la Sankt Petersburg la cel mai amplu si important eveniment muzical din Rusia. 


La preselectii, Dima Belinski a demonstrat ca talentul nu are margini si a cantat la pian cu mainile, picioarele, coatele si nasul. Pentru semifinala a patra, Dima a pregatit un moment neasteptat. Vinerea aceasta vom vedea la ce s-a mai gandit surprinzatorul concurent. Dima face muzica de la 4 ani, s-a nascut in Republica Moldova, insa in anul 1994 a venit la Cluj sa faca facultatea. In studentie a avut o trupa de jazz si a reprezentat Romania la diverse competitii. Concurentul are trei copii, doua fete si un baiat, si este casatorit de mai bine de 20 ani. Este sustinut de familie in tot ceea ce face si, deoarece a facut intotdeauna spectacole doar pentru altii si nu la el in tara, isi doreste ca romanii sa se poata bucura de talentul lui si sa vina la show-urile sustinute de el.


Dumitru Mardari a urcat pe scena la auditii increzator in talentul lui si a cantat o melodie rap, reusind sa cucereasca juratii. Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentul va prezenta un moment complex si va uimi, cu siguranta, cu talentul lui. Rap-ul a fost o descoperire spontana pentru Dumitru, atunci cand a pariat ca poate invata o piesa hip-hop foarte dificila in numai o saptamana. A castigat pariul si de atunci canta, cel mai important public pentru el fiind prietenii, care il sustin. Dumitru spune despre el ca poate citi ganduri, insa doar pe ale lui, ca poate fi invizibil, insa doar in intuneric si atunci cand nimeni nu-l priveste, poate face o ceapa sa planga... sau invers, si adora sa manance pizza, declarandu-se un mancacios.


La preselectii, Erika Doni i-a fermecat pe jurati cu un numar incredibil de dans si cu siguranta sa. Pentru semifinale, concurenta pregateste un moment in care va duce dansul la un alt nivel. Erika si-a descoperit talentul la varsta de sapte ani, cand era cu mama sa intr-un centru comercial si a vazut cateva fetite dansand. Din acel moment a stiut ce vrea sa faca mai departe si a inceput sa se dezvolte in aceasta directie. Fetita a participat la mai multe concursuri nationale si internationale, prima data fiind invitata sa danseze la un concert in Italia. Pentru ea, Romanii au talent reprezinta arta si concurenta. Isi doreste sa ajunga in finala si se bazeaza pe sustinerea neconditionata a tuturor apropiatilor.


Gabriel Nebunu a inveselit juratii la auditii si i-a incantat cu vocea sa in momentul in care a cantat o melodie din folclor. Pentru etapa semifinalelor, concurentul a pregatit un numar electrizant, cu care este sigur ca va ridica sala in picioare. Gabriel a inceput sa cante in corul bisericesc din orasul in care s-a nascut. Pe langa aceasta activitate, baiatul este student la Facultatea de Muzica din Chisinau, a mai cantat la diverse spectacole si iubeste actoria. Ii place mult sa imite diverse persoane si, spune el, ii iese foarte bine. Participarea la Romanii au talent inseamna un pas important pentru el.


La auditii, Miruna Dascalu i-a cucerit pe toti cu vocea ei speciala si a transmis emotie si bucurie. Vinerea aceasta, Miruna va urca pentru a doua oara pe scena talentului si le va prezenta telespectatorilor un moment plin de mister si sensibilitate. Concurenta a inceput sa cante la pian la cinci ani si a continuat cu canto muzica usoara. Din clasa a cincea pana in clasa a opta a facut flaut si pian, iar acum studiaza canto clasic si pian. A obtinut nenumarate premii nationale si internationale la sectiunea canto clasic, iar participarea la Romanii au talent reprezinta o sansa importanta pentru ea. 


Vineri, de la 20:30, zece semifinalisti sunt gata sa-i cucereasca pe romani cu momente fabuloase si sa creeze un show memorabil in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni