• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Omul-baterie, sarbul care prajeste mici cu mana, a facut un show cu scantei la "Romanii au talent" si i-a ingrozit pe jurati. Afla povestea lui de viata aici

Omul-baterie, sarbul care prajeste mici cu mana, a facut un show cu scantei la "Romanii au talent" si i-a ingrozit pe jurati. Afla povestea lui de viata aici

Omul-baterie, sarbul care prajeste mici cu mana, a facut un show cu scantei la "Romanii au talent" si i-a ingrozit pe jurati. Afla povestea lui de viata aici

Biba Struja, pe numele adevarat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume.

Sarbul este bolnav de displazie ectodermala (o maladie rara, de care sufera doar aproximativ 7.000 de persoane din intreaga lume), boala care se manifesta prin absenta glandelor sudoripale, absenta dintilor sau prezenta unui numar foarte mic de dinti malformati. Biba a devenit imun inaltei tensiuni si poate rezista, fara probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a invatat chiar sa-l controleze.

Si-a descoperit talentul in urma unui accident in adolescenta

Viata lui Biba Struja a fost schimbata de electricitate. El este o persoana extraordinara, care poate praji un hot dog doar cu mainile, in incercarea de a deveni primul laser uman. Biba s-a nascut in Pozarevac, Serbia, si spune ca si-a descoperit talentul cand era adolescent. "Aveam 17 ani cand, intr-un accident la munca, am simtit ca electricitatea nu imi face nimic. Ploua, iar colegii mei au facut un gard de metal. Prietenul meu, care se sprijinea de gard, simtea electricitate, dar cand am atins eu locul ud, nu am simtit nimic", povesteste barbatul.

ProTV prezinta: aplicatia care te transforma in marele castigator Romanii au talent. Fii eroul nostru! Intra aici!

Biba sufera de displazie ectodermala, o boala rara caracterizata prin pielea extrem de uscata si o rezistenta uriasa fata de curentul electric. Vara este un cosmar pentru Biba. El nu transpira intrucat nu are glande sudoripare si nici doua straturi de piele pe care oamenii obisnuiti le au. De aceea, el este obligat sa utilizeze diverse metode de racorire, precum purtarea unor tricouri ude. Biba rezista la voltajul mare. El poate forma un circuit electric cu alti oameni si sa descarce electricitate controland voltajul. 

El nu mananca peste si carne, nu a citit niciodata vreo carte, dar sustine ca are mai multe cunostinte decat pot oferi cartile si crede ca viata sa pe Pamant este o pedeapsa. 

De doua ori in Cartea Recordurilor

Biba a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori: in 1981 cand a atins peste 1.000 de volti si in 2003, cand a incalzit apa la 97 de grade in doar 1 minut si 37 de secunde.

Biba ajuta oamenii cu probleme mdeciale cum ar fi : migrenele, probleme ale sinusurilor, probleme cu coloana, In prezent Biba isi intretine familia folosindu-si puterile pentru a vindeca oamenii de diferite afectiuni. 

"Romanii au talent" este acum integral pe Voyo.ro.

Lui Biba ii place sa faca spectacol in fata publicului, de exemplu: prajeste fripturi, hot-dog cu energie electrica prin corpul sau si prin punerea de electrozi in gura, in timp ce un bec indica faptul ca electrozii sunt conectati la reteaua electrica.

"Am explorat corpul meu in domeniul energiei electrice si testat capacitatile sale. Am calitati pe care nu stiu cum sa le explic. Cand acumulez electricitate o pot controla. Cand dau mana cu oamenii pot elibera energie electrica ori de cate ori vreau."

El a propus un test a capacitatilor sale: pentru 10 000 000 de dolari SUA a vrut sa se aseze pe scaunul electric care este folosit pentru a executa pedepse cu moartea in Statele Unite ale Americii.

"As bate scaunul electric, dar legea SUA nu permite acest lucru.", spune Biba Struja.

Printre numeroasele lucruri pe care le poate face Biba se numara fierberea apei (si a unor oua) folosindu-se de electricitate (a intrat, astfel, in Cartea Recordurilor pentru cea mai rapida fierbere a unui pahar cu apa prin propriul corp), prajirea unui carnat prin doua furculite tinute in maini, tinutul in dinti al unor electrozi conectati la un bec care se aprinde sau aprinderea unei torte prin intermediul propriei chelii. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni