Bianca Badea si Duo Romance sunt finalistii din cea de-a patra gala live Romanii au talent!

Bianca Badea si Duo Romance sunt finalistii din cea de-a patra gala live Romanii au talent!

Magia talentului autentic a intrat vineri in casele telespectatorilor care au fost alaturi de cei 10 semifinalisti din cea de-a patra gala live Romanii au talent!

Romanii au talent! A fost un spectacol vibrant, in care concurentii au dat totul pentru a impresiona si pentru a ajunge la sufletele romanilor, iar bucuria si emotiile acestora s-au simtit in intreaga sala prin fiecare numar prezentat pe scena. Tot aseara, Alex Magala, omul care a uimit o lume intreaga cu talentul sau unic si periculos, a adus la Romanii au talent un moment extrem de riscant, plin de suspans, care le-a taiat tuturor rasuflarea, iar trupa VUNK a interpretat, sustinuta de orchestra, piesa Pleaca intr-o varianta simfonica. La finalul unei seri senzationale, publicul si juratii au ales inca doi finalisti, Bianca Badea si Duo Romance, iar juriul a nominalizat si cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate, Natalia Duminica.

Cea de-a patra gala live a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 10.2 puncte de rating si 34.4% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.3 puncte de rating si 14.4% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:49, peste 2.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

10 semifinalisti si un show electrizant

Concurentii au urcat aseara pe scena increzatori in talentul lor si in capacitatea de a face spectacol si de a surprinde publicul cu reprezentatii complexe. Cei 10 semifinalisti s-au transpus in momentele pe care le-au pregatit pentru aceasta etapa a competitiei si au reusit sa-si transmita perfect mesajele cu ajutorul aptitudinilor lor incredibile. Pavel Sfera, Corul de copii Unison, Bianca Ceausescu, Stefan Glavanescu, Natalia Duminica, 7 Klase, ADNEU, Rares Florescu, Duo Romance si Bianca Badea au adus o explozie de bucurie si energie prin numerele de canto, dans flamenco, musical, bellydance, rock experimental moldovenesc, rap, vioara, acrobatie cu chingi si balet neo-clasic, pe care le-au prezentat plini de entuziasm.

Dupa o seara incendiara si un show cu trairi intense, au fost alesi inca doi finalisti. Telespectatorii si-au sustinut preferatii si au trimis cele mai multe voturi pentru micuta balerina Bianca Badea, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin au fost nevoiti sa aleaga intre reprezentatia uluitoare de acrobatie, prezentata de Duo Romance, si momentul muzical inedit adus pe scena de Corul de copii Unison. Juriul s-a gandit foarte bine si a decis sa trimita in marea finala grupul Duo Romance.

Juratii au ales aseara si cel de-al patrulea candidat la castigarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Acestia au fost cuceriti iremediabil de talentul Nataliei Duminica si de expresivitatea cu care l-a pus in scena.

Marile gale live Romanii au talent continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu ultimii 10 semifinalisti din acest sezon si cu un show senzational.

Editia completa Romanii au talent este disponibila gratuit pe protvplus.ro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni