Beniamin Dumbravan l-a convins pe Florin Calinescu sa apese Golden Buzz. Momentul care l-a emotionat pe actor

17 Martie 2017, 23:20

In cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment, beatbox-ul l-a convins pe Florin Calinescu sa se ridice in picioare si sa apese Golden Buzz: "Nu banuiam ca la o astfel de aparitie o sa-mi creezi o astfel de emotie!", a spus actorul.

Un spectacol fascinant, plin de dinamism! Un mix perfect de talent! Asa a fost cea de-a cincea editie a emisiunii "Romanii au Talent", in care Florin Calinescu a apasat ravnitul Golden Buzz. Cel care l-a convins sa treaca peste planul initial a fost Beniamin Dumbravan: "Ma tineam. Zic, anul asta nu dau niciun buton. Nu-l dau, nu-l dau, sa fiu al dracu' daca il dau!", a recunoscut Florin.

Beniamin, un pusti de 14 ani din Oradea l-a facut insa sa se razgandeasca: "Am venit nu doar ca sa castig, ci ca sa-mi fac familia si prietenii mandri de mine si sa arat tuturor ca si romanii au talente, nu doar defecte", a spus adolescentul inainte de a urca pe scena.

Fara emotii, el s-a transformat intr-un om-orchestra, care l-a facut pe Florin sa exclame: "Ce diliu e, frate! El face asta din gura? Nu se poate!". In final, dupa ce momentul a ajuns la final, membrul juriului s-a ridicat si a apasat butonul auriu care l-a dus pe Beniamin direct in semifinalele Romanii au Talent.Vezi episoade in intregime pe