• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bella Santiago, finalista sezonului 6 Romanii au talent, revine VINERI pe scena talentului! De la 20:30, numai la ProTV

Bella Santiago, finalista sezonului 6 Romanii au talent, revine VINERI pe scena talentului! De la 20:30, numai la ProTV

Bella Santiago, finalista sezonului 6 Romanii au talent, revine VINERI pe scena talentului! De la 20:30, numai la ProTV

Dupa ce in sezonul sase al celui mai tare show de divertisment a cucerit publicul cu vocea ei incredibila si cu o atitudine fresh, ajungand in finala, Bella Santiago revine in seara aceasta pe scena care a consacrat-o, in cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent. 

Artista va interpreta piesa Unpredictable, primul sau single din cariera solo, si este pregatita sa le ofere romanilor un moment de exceptie. Melodia este produsa in studiourile HaHaHa Production, de catre Smiley, alaturi de compozitori internationali, iar clipul a fost regizat de Alex Ceausu.

Abia astept sa urc pe scena Romanii au talent! Am urmarit acest sezon de la inceput si mi-am dorit foarte mult sa cant din nou aici, unde a inceput totul pentru mine. Multumesc mult pentru invitatie, sunt foarte emotionata si nerabdatoare!”, declara Bella Santiago.


VINERI, de la 20:30, vom urmari zece concurenti extraordinari, pregatiti sa dea totul pe scena, sa impresioneze si sa lupte pentru un loc in marea finala, vom avea parte de reprezentatii fabuloase, pline de energie si entuziasm, dar si de doua momente speciale, aduse pe scena de Smiley si frumoasa filipineza Bella Santiago.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni