• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Bartoș a publicat o poză cu Smiley din primul sezon Românii au talent: "eram frumoși, nabădăioși și foarte, foarte tineri"

Bartoș a publicat o poză cu Smiley din primul sezon Românii au talent: "eram frumoși, nabădăioși și foarte, foarte tineri"

Bartoș a publicat o poză cu Smiley din primul sezon Românii au talent: "eram frumoși, nabădăioși și foarte, foarte tineri"

Vineri seară, pe 7 februarie, a început #un10perfect la "Românii au talent.".

Iar simpaticul prezentator Pavel Bartoș a postat pe contul personal de Instagram o fotografie...de nota 10. Fanii au fost încântați să îi revadă pe Smiley și pe Bartoș-varianta 2010, când erau, așa cum spune chiar Pavel "foarte, foarte tineri."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos) pe


Alături de poză, Bartoș a scris:

"Este o fotografie din 2010 , de la primul sezon de Românii au talent! Eram frumoși, nabădăioși și foarte, foarte tineri! În timp am devenit și mai frumoși, mai nabadoiosi și am rămas tineri! Așa o fi? Sper! Cert este că suntem al naibii de buni prieteni și iubim tare mult ceea ce facem! Faptul că în această seară începe sezonul cu numărul zece, ne confirmă că ceea ce facem, facem bine și că va este drag de noi ! Nouă ne este! Să ne țineți pumnii! Îți mulțumesc , dragă prieten, pentru toate câte ni s-au întâmplat și pentru toate câte ni se vor mai întâmplă! #un10perfect"

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN EDIȚIILE ROMÂNII AU TALENT:



 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni