• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Baietii de la SpeedCubing, despre experienta traita la "Romanii au talent". Ce vor face cu cei 120 000 de Euro

Baietii de la SpeedCubing, despre experienta traita la "Romanii au talent". Ce vor face cu cei 120 000 de Euro

Baietii de la SpeedCubing, despre experienta traita la "Romanii au talent". Ce vor face cu cei 120 000 de Euro

Grupul SpeedCubing a fost desemnat marele castigator al celui de-al cincilea sezon "Romanii au talent".

Trei pusti sclipitori, veniti parca de pe alta planeta, au facut spectacol din rezolvarea rapida a cuburilor Rubik. Tinerii au dus matematica la rang de arta si au facut un spectacol naucitor al creierului uman.

Inteligenta, creativitatea si rapiditatea i-au propulsat pe primul loc in optiunile telespectatorilor. Juratii s-au ridicat in picioare si spectatorii au aplaudat continuu, mai ales ca pentru momentul de aseara, Flavian, Martin si Cristian au memorat nu mai putin de 4000 de algoritmi in baza carora au putut sa isi duca numarul pana la capat. Dupa ce au aflat ca sunt castigatorii finalei cu numarul cinci Romanii au talent, cei trei abia si-au mai putut stapani emotiile si au spus: "Suntem foarte bucurosi in urma rezultatului si cu siguranta vom spune de astazi inainte, Romania, te iubesc!".

Citeste si: Bianca Costiug a reusit sa ii hipnotizeze pe membrii juriului. A atras privirile mai ceva ca un magnet

Invitati in emisiunea "La Maruta", cei trei membri ai grupului SpeedCubing au dezvaluit in direct la TV ce vor face cu cei 120 000 de Euro castigati la "Romanii au talent".

Baietii au povestit ca premiul de 120.000 de euro pe care l-au castigat se va imparti la patru, o parte urmand sa ajunga si la Radu Fociu, omul din spatele scenei, care i-a ajutat sa faca spectacol din rezolvarea cuburilor Rubik.

Cu partea sa din premiu, Flavian Glont va reusi sa-si implineasca un vis. Tanarul vrea sa-si aduca acasa mama, plecata sa lucreze in Spania: "Vreau sa o aduc pe mama acasa. De sapte ani lucreaza in Spania. Mi-a fost greu fara ea, cum oricui i-ar fi fost greu dacă ne gandim. Ne vedeam o data pe an, fiindca atat se putea. Partea care mai ramane o voi investi in viitorul meu, pentru a putea sa merg la facultate".

Si Cristian Leana stie cum vrea sa investeasca banii: "O sa incerc sa-mi cumpar o casa, pentru ca am stat cu chirie toata viata". 

Martin Fronescu, in varsta de doar 12 ani, dar campion national la rezolvarea cubului Rubik, spune ca parintii sai sunt cei mai in masura sa decida ce se va intampla cu banii: "O sa le dau parintilor mei, ca ei stiu cel mai bine ce sa faca".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni