• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Aurel Niamțu, despre emoțiile trăite după primirea Golden Buzz-ului: "Vă iubesc cum îmi iubesc copiii!"

Aurel Niamțu, despre emoțiile trăite după primirea Golden Buzz-ului: "Vă iubesc cum îmi iubesc copiii!"

Aurel Niamțu, despre emoțiile trăite după primirea Golden Buzz-ului: "Vă iubesc cum îmi iubesc copiii!"

Amalgam de emoții pe scena Românii au talent! La 72 de ani, Aurel Niamțu a emoționat jurații, publicul și milioane de telespectatori cu interpretarea sa de pe scena talentelor. 

Aurel Niamțu nu are doar o voce de aur, ci și un suflet de aur. Artistul răspândește bunătate în jurul său și este extrem de recunoscător pentru momentul de glorie de pe scena Românii au talent. 

Copleșit de emoții, artistul de 72 de ani a izbucnit în lacrimi în momentul în care Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis direct în semifinale. 

“Nu mai simt să spun alte cuvinte.Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu”, a declarat îndrăgita jurată.

Ca să-i amintească de momentul trăit pe scenă, Aurel Niamțu a adunat într-un plic câteva confetti aurii. 

“O să vrea și primarul, o să vrea și notarul. O să vrea toată lumea de la Iași acum și trebuie să le ofer câte o părticică din ce am aici”, a glumit Aurel. 

“Sunt un credincios și iubesc ce este frumos! Vă iubesc cum îmi iubesc copiii și cum îmi iubesc nepoțeii. Mai mult de atât nu pot... că dragoste mai mare nu există. Și cum îmi iubesc propria ființă, pentru că dacă nu te iubești pe tine, nu iubești pe nimeni”, a adăugat concurentul. 

Întrebat cu ce va rămâne după primirea Golden Buzz-ului, Aurel Niamțu a răspuns: “Respectul pentru meseria pe care o fac eu, respectul pentru jurați și ploaia aia aurie, care a venit de sus, și a pus o treaptă la 51 de ani de carieră. Mulțumesc bunului Dumnezeu și mulțumesc vouă!”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și emisiunea online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni