Au ramas fara cuvinte din prima secunda. Momentul pentru care juratii ar fi vrut sa apese Golden Buzz

Au ramas fara cuvinte din prima secunda. Momentul pentru care juratii ar fi vrut sa apese Golden Buzz

Cea de-a opta editie din sezonul 6 de la Romanii au talent a adus in fata membrilor juriului o serie de numere impresionante, printre acestea numarandu-se si cel al Laurei Bretan.

In varsta de 13 ani, Laura Bretan a ridicat juriul si sala in picioare chiar de la inceputul momentului pe care l-a prezentat la preselectii. Aceasta a interpretat impecabil melodia "O mio babbino caro", emotia transmisa fiind atat de puternica, incat cei patru jurati au inceput sa planga, iar cei din sala nu s-au mai oprit din aplaudat.

La finalul reprezentatiei, Andi, Mihaela, Florin si Andra au urcat pe scena si au imbratisat-o pe micuta si au laudat pentru talentul deosebit pe care il are. Nici Smiley si Pavel Bartos nu s-au lasat mai prejos, reactia lor fiind pe masura momentului care a avut loc pe scena de la Romanii au talent.

Impresionat pana la lacrimi de evolutia Laurei, Florin Calinescu a afirmat ca si-ar fi dorit sa aiba posibilitatea sa mai apese inca o data pe Golden Buzz, in timp ce Mihaela Radulescu a imbratisat-o pe fata, exclamand ca a luat-o in brate pe posibila castigatoare a acestei editii. 

Momentul a fost cu atat mai emotionant, cu cat micuta Laura a dezvaluit ca prezenta ei la Romanii au talent reprezinta una dintre dorintele pe care le-a avut bunicul ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni