Astazi, vezi show-ul suprem prin ochii juriului, pe pagina de Facebook Romanii au talent!

Astazi, vezi show-ul suprem prin ochii juriului, pe pagina de Facebook Romanii au talent!

Cea de-a patra gala Romanii au talent se vede in seara aceasta si pe pagina de Facebook a show-ului! De la 19:30, timp de o ora, Oana Tache continua sa aduca atmosfera dinaintea emisiunii și va lua pulsul competitiei direct de la concurenti, dar si de la juriu si invitati speciali.

Spectacolul continua online si incepand cu ora 20:30, cand transmitem show-ul LIVE din fata scenei pe Facebook Romanii au talent. Asa vei putea si tu sa vezi exact ce vad Florin, Mihaela, Andra si Andi de la masa juriului si vei putea urmari show-ul prin ochii lor! Astfel vei avea parte de o experientă unica, iti vei vedea favoritii din toate unghiurile si nu vei rata niciun detaliu din momentele care vor fi prezentate in seara aceasta pe scena. Sustine-ti preferatii din cea de-a patra gala si nu uita sa-i votezi pentru marea finala a talentului, care va avea loc pe 1 iunie la PRO TV!



Corul de copii Unison, Natalia Duminica, 7 Klase, Stefan Glavanescu, Duo Romance, ADNEU, Bianca Ceausescu, Rares Florescu, Pavel Sfera si Bianca Badea sunt cei 10 semifinalisti care vor urca pe scena astazi si vor face totul pentru a cuceri publicul cu reprezentatiile pe care le-au pregatit pentru cea de-a patra gala live. Spectacolul va fi completat de doua momente speciale, aduse la Romanii au talent de trupa VUNK si de Alex Magala.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni