• PRO TV
  • Asta da TALENT! Are numai 9 ani, dar ce a aratat el pe scena de la America's Got Talent i-a lasat pe toti fara cuvinte

Asta da TALENT! Are numai 9 ani, dar ce a aratat el pe scena de la America's Got Talent i-a lasat pe toti fara cuvinte

Asta da TALENT! Are numai 9 ani, dar ce a aratat el pe scena de la America's Got Talent i-a lasat pe toti fara cuvinte

Adrian Romoff are numai 9 ani si este din Atlanta. Pe langa carisma si felul in care te cucereste inca de la primul schimb de replici, Adrian este si inteligent, face mai multi ani de scoala intr-unul singur si este pasionat de pian si de stiinta.

Dupa cum chiar el spune, lumea nu are nevoie deocamdata de roboti care sa o conduca, are nevoie de emotii si sentimente, iar acest lucru l-a facut sa puna muzica pe primul loc si sa se dedice cu totul studiului la pian. Munca depusa in fiecare zi si talentul l-au ajutat pe baietel sa cucereasca din prima juratii de la America's Got Talent, dar si pe cei prezenti in sala.

Daca in prima etapa a preselectiilor a interpretat o melodie mult prea energica, iar acest lucru l-a lasat fara puteri, juratii i-au mai dat voie sa mai cante ceva pentru a-si demonstra talentul, acum, in cea de-a doua etapa, Adrian a reusit din nou sa cucereasca scena, publicul si juriul.

Mama lui Adrian spune despre fiul sau ca nu stie de unde poseda atata inteligenta si pasiune pentru muzica. In cea de-a doua etapa aceasta a inceput sa planga cand l-a auzit cantand si a simtit ca juriul in adora, iar publicul este la picioarele sale. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni