• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Are 3 ani si a reusit sa ii lase pe membrii juriului cu gura cascata. Ce stie el sa faca a ridicat sala in picioare

Are 3 ani si a reusit sa ii lase pe membrii juriului cu gura cascata. Ce stie el sa faca a ridicat sala in picioare

Are 3 ani si a reusit sa ii lase pe membrii juriului cu gura cascata. Ce stie el sa faca a ridicat sala in picioare

Concursurile de talente reprezinta o oportunitate pentru toti oamenii care poseda aptitudini deosebite. Cu mic, cu mare acestia se prezinta in fata membrilor juriului in speranta ca vor trece in urmatoarea etapa si, de acolo, in finala show-ului.

Fara urma de indoiala, talentul nu are varsta. O demonstreaza un pusti de doar 3 anisori din Pimville, Gauteng. Insotit de tatal sau, DJ Arch Junior s-a prezentat la preselectiile SA's Got Talent (Africa de Sud are talent) si a facut un show de zile mari. 

Citeste si: A reusit ca convinga juriul cu doar doua tuburi din carton. Ce se intampla de fiecare data cand le ridica de pe masa

Tata baietelului are si el aceeasi pasiune pentru muzica, asa ca talentul este cu siguranta mostenire de familie. Micul Arch si-a demonstrat primele abilitati de DJ la varsta de 1 an si a continuat sa exerseze, fiind considerat acum cel mai tanar DJ din Africa de Sud.

Urmareste si tu repreprezentatia pusa in scena de baietelul de doar 3. Reactiile membrilor juriului si ale publicului sunt geniale. Mai mult decat atat, numele pustiului a fost aclamat de intreaga sala si a primit si Golden Buzz din partea unui membru al juriului. 




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni