• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Aproape 3,6 milioane de telespectatori au urmărit aseară Românii au talent. Care a fost minutul de maximă audiență

Aproape 3,6 milioane de telespectatori au urmărit aseară Românii au talent. Care a fost minutul de maximă audiență

Aproape 3,6 milioane de telespectatori au urmărit aseară Românii au talent. Care a fost minutul de maximă audiență

Telespectatorii au avut parte vineri seară de încă o ediție fantastică Românii au talent, în care reprezentațiile concurenților și trăirile acestora au adus ropote de aplauze și reacții uimitoare în rândul juraților.

Cea de-a treia ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.1 puncte de rating și 46.6 % share, de 5 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.2 puncte de rating și 8.6 % share.

Al doilea GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Gimnasta care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:19, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Momente extraordinare de forță, canto, gimnastică ritmică, dans tribal și belly dance, folclor, acrobații pe cauciuc, dans contemporan, dans cu lasere, percuție, hairstyling cu foc și actorie au fost aduse pe scena talentului în cea de-a treia ediție a sezonului #9suprem. A fost un spectacol formidabil, iar Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au fost încântați de diversitatea numerelor și de determinarea concurenților de a impresiona și de a cuceri publicul.

Alin Buruiană, Azeri Brothers, Camil Atanase, Cheban Group, Daddies crew, Ema Stoian, Gilly Martin, Happy sticks, Ivan Zappetti și Genny Godano, Maher Haser, Power! Sportakrobatik, Rodica Puia, Veverițele năzdrăvane și Vraciu au fost cei care au primit 3 sau 4 DA aseară din partea juraților.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de talent autentic!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni