Antrenorii și concurenții au făcut un spectacol de neuitat vineri, 19 octombrie, la Vocea României!

06 Octombrie 2018, 10:39


	Antrenorii și concurenții au făcut un spectacol de neuitat vineri, 19 octombrie, la Vocea României!
Autor: Dan Brumar
Data: 06 Octombrie 2018

Antrenorii au fost impresionați vineri seară de vocile incredibile ale concurenților, dar și de modul în care ei s-au prezentat în competiție și de ambiția de care au dat dovadă. 

A fost o ediție în care emoția și energia au pus stăpânire pe public și pe antrenori, care au reacționat de fiecare dată când au simțit potențialul din glasurile celor care au urcat pe scenă în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute. Încă opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Cea de-a șasea ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 33.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.5 puncte de rating și 10.3% share.

Eva Timus

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, aproape 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Concurenți carismatici și voci puternice

Tudor, Irina, Andra și Smiley au descoperit aseară noi voci care i-au făcut să se ridice în picioare și să înceapă lupta pentru ele. Cei patru au fost impresionați de ambiția concurenților și de bucuria cu care au interpretat melodii extrem de solicitante vocal. Din dorința de a nu pierde o concurentă, Andra a decis să folosească vineri butonul de block cu numele Irinei. A urmat o discuție savuroasă susținută de Tudor, care a făcut deliciul publicului. A fost un show în care muzica s-a împletit perfect cu poveștile concurenților și cu reacțiile uimitoare ale antrenorilor.

Silviu Murariu

Opt voci au reușit aseară să întoarcă scaunele și au ocupat câte două locuri în fiecare echipă, astfel: Mara Căptaru și Dana Olteanu – echipa Tudor, Eva Timuș și Maria Andrici – echipa Irina, Cristina Budeanu și Silvia Preda – echipa Andra, Silviu Murariu și Mihnea Vîlceanu – echipa Smiley.

Antrenorii au din ce în ce mai puține locuri în echipe, iar vinerea viitoare, de la 20:30, competiția ia amploare la Vocea României!

FULLSCREEN
Antrenorii și concurenții au făcut un spectacol de neuitat aseară la Vocea României!
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO