Anton Joseph, poveste emoționantă de viață: ”Mama din Irlanda îmi cânta când eram mic”

Anton Joseph, poveste emoționantă de viață: ”Mama din Irlanda îmi cânta când eram mic”

Anton Joseph a impresionat pe scena Românii au talent interpretând piesa lui Adele ”Skyfall”.

Anton s-a născut în Suceava, dar a fost abandonat la scurt timp după naștere. A stat în orfelinat până la trei ani, când a fost adoptat de un cuplu de irlandezi. Credeau că nu pot avea copii, dar în timpul procesului de adopție a lui Anton (a durat vreo trei ani procesul), s-a născut surioara lui Anton. 

Citește și: Juan Esteban Alul a făcut show pe scena ”Românii au talent”: ”Mel Gibson cu prietena”

Pe când avea 10-11 ani, părinții i-au spus lui Anton că e adoptat, așa că, la scurt timp după, i-au cerut să plece din familia lor. Anton a fost dus într-un centru de plasament, a trăit și pe străzi, a avut o perioadă extrem de dificilă. În 2016, și-a căutat mama biologică din România, pe care într-un final a găsit-o, dar nu s-au înțeles. Mama este de etnie romă, cunoscută drept Big Momma.

Înainte de participarea la Românii au talent, Anton Joseph a acordat un scurt interviu pentru protv.ro.

-Cum ți-ai descoperit talentul?

Să fiu sincer, am iubit muzica de când eram mic. Mi-am început cariera dansând, apoi am început să cânt din ce în ce mai mult... M-am îndrăgostit de Sam Smith, Adele, Ella Fitzgerald și așa am fost inspirat să merg pe acest drum. 

- De la cine ai moștenit talentul?

Talentul meu vine de la Dumnezeu... Cineva mi-a spus cândva că noi, cântăreții, suntem un fel de mesageri ai lui Dumnezeu. Ceea ce pentru mine are sens. Tatăl meu cânta, era pastor la biserică, muzica era o parte importantă a vieții sale. Mama mea din Irlanda obișnuia să-mi cânte când eram eu mic și ea mi-a insuflat iubirea pentru muzică... vocea ei mă calma, iar unul dintre cântece era favoritul meu, "The Fields Of Gold". Îi sunt și ei recunoscător. 

- Ce înseamnă pentru tine talentul tău?

Este pasiunea mea, este familia mea, este prietenul meu și puterea mea. Muzica m-a ținut pe linia de plutire. Este o versiune de comunicare superbă, care dărâmă toate zidurile pe care le-am ridicat în jurul meu și mă lasă să fiu eu însumi. 

- Ai luat lecții de canto sau ești autodidact?

De-a lungul anilor, am participat la diverse competiții, am luat câteva lecții de la Laura ONeill, am învățat de la alți cântăreți, învăț în fiecare zi. 

- Cine sunt idolii tăi?

Îmi plac mult James Arthur, Sam Smith, Ed Sheeran, Adele, Amy Whinewhouse, Michael Buble… 

- Care este visul tău?

Să am succes în ceea ce iubesc: muzica. Sincer, îmi doresc să fiu o versiune mai bună a mea. Și să fiu fericit cu ceea ce sunt. 

- Care sunt cele mai fericite momente din viața ta?

Când sunt pe scenă și cânt, când mă joc cu cățeii, când înot. Să fiu sincer, au fost momente când voiam să uit, dar privind în urmă, mă gândesc că au fost lecții de viață și am învățat ceva din fiecare experiență.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni