Angela Bîtlan, care a cântat Beyonce la ”Românii au talent”: ”A fost ceva neașteptat”

Angela Bîtlan, care a cântat Beyonce la ”Românii au talent”: ”A fost ceva neașteptat”

Vineri seară, la Românii au talent, sezonul 9, Angela Bîtlan a cucerit publicul și juriul interpretând o piesă a lui Beyonce, ”I Was Here”. 

Angela Bîtlan (22 de ani) a venit în public la Românii au talent la insistențele mamei sale, care dorea să vadă spectacolul pe viu. Angela este din Tecuci, dar locuiește de ceva vreme în București. 

Citește și: Anton Joseph, poveste emoționantă de viață: ”Mama din Irlanda îmi cânta când eram mic”

Acolo, se țineau audiții pentru ”Publicul are talent”, la care Angela nu intenționa să participe, dar a fost încurajată de mama ei. S-a urcat pe scenă și a cântat o piesă a Andrei, ”Iubirea schimbă tot”. Cuiva i-a plăcut atât de mult interpretarea ei încât a apăsat Golden Buzz-ul. 

”Am ieșit pe primul loc în concursul ”Publicul are talent” și, inițial, am refuzat să particip pentru că nu aveam timp să mă pregătesc”. Apoi, s-a răzgândit și, în ziua următoare, a venit să cânte, în fața celor patru jurați. ”Am ales piesa lui Beyonce, ”I Was Here”. Știam că este grea, dar avea un mesaj frumos”.

Angela este profesoară de limba și literatura română și, până acum, a predat la clasele a cincea și a șasea. 

Chiar dacă muzica este o mare pasiune, își dorește o carieră în învățământ. ”Eu am luat cursuri de canto de la 7 ani. Am făcut și chitară și pian. La 15 ani, am participat la un show TV de talente și atunci s-au terminat și cursurile. Am avut parte de niște dezamăgiri și muzica a rămas un hobby. Mai cânt la petreceri de familie. Dacă îmi cere cineva să cânt, eu cânt”, spune Angela.

Concurenta de la „Românii au talent” mărturisește că familia ei este extrem de mândră de ea. ”Mai am o soră, mai mare cu 10 ani, care este în Italia, și un frate, mai mare cu 8 ani, care trăiește în Germania. Ei mă susțin și îmi fac reclamă pe Facebook”, râde Angela.

Pentru Angela Bîtlan, participarea la ”Românii au talent” a însemnat un pas foarte important. ”A fost ceva neașteptat. A umplut un gol care rămăsese din adolescență vizavi de muzică”. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni