• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andrei Cerbu, baiatul cu chitara: "M-au recunoscut oamenii si pe strada, au venit necunoscuti la mine sa ma felicite"

Andrei Cerbu, baiatul cu chitara: "M-au recunoscut oamenii si pe strada, au venit necunoscuti la mine sa ma felicite"

Andrei Cerbu, baiatul cu chitara: "M-au recunoscut oamenii si pe strada, au venit necunoscuti la mine sa ma felicite"

Micul chitarist din sezonul 4 al show-ului "Romanii au talent" este pregatit sa cucereasca o tara intreaga cu prestatia sa LIVE si nu se lasa descurajat nici macar de faptul ca si-a luxat un deget si nu a putut repeta la capacitate maxima.

Cine te-a incurajat sa vii la "Romanii au talent"?
Tatal meu m-a incurajat sa particip la "Romanii au talent" ca sa ma cunoasca intreaga tara. Colegii mei n-au stiut ca am participat decat dupa ce am aparut la televizor.

Cum te pregatesti pentru semifinala?
Piesa pe care o voi canta in semifinala mi-am ales-o imediat dupa ce am aflat ca am fost selectat. Repet cate trei - patru ore pe zi de o luna incoace. Din pacate, miercurea trecuta mi-am luxat degetul la baschet si a trebuit sa fie pus in atela. Mi-a ingreunat mult repetitiile.

Cum a reactionat lumea dupa ce te-a vazut la televizor?
Lumea a fost foarte impresionata, colegii m-au felicitat, s-au bucurat pentru mine si ma incurajeaza. M-au recunoscut oamenii si pe strada, au venit necunoscuti la mine sa ma felicite.



Imi place foarte mult sa cant pe scena si imi place foarte mult sa fac show. Pentru fiecare concert ma pregatesc foarte mult ca sa iasa cat mai bine si cred ca sunt multi care vor sa vina la concertele mele, pentru ca, dupa experienta din vara trecuta cand am cantat la terase, am vazut ca din ce in ce mai multi oameni veneau la concertele mele, iar altii reveneau.

Imi doresc ca dupa acest show lumea sa-l cunoasca cat mai bine pe idolul meu, Gary Moore, sa asculte muzica buna si imi mai doresc ca multi copii sa se apuce sa studieze un instrument si sa nu renunte niciodata pentru ca muzica este foarte frumoasa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni