Andra: „Plăcerea de a vă vedea se transformă într-un DA”. Emisiunea a fost lider de audiență!

Andra: „Plăcerea de a vă vedea se transformă într-un DA”. Emisiunea a fost lider de audiență!

Vinerea Mare s-a încheiat alături de românii talentați care și-au găsit curajul de a urca pe scena care transformă visurile în realitate. Înaintea unui weekend în care oamenii se pregătesc de sărbătoarea Paștelui, cântăreți, dansatori sau pasionați de tobe au oferit momente #unusiunu care au dus spectacolul la cote înalte. 

Ghiță Sarai, un motostivuitorist plecat în Cehia pentru a lucra, s-a întors acasă pentru a-și arăta adevăratul talent: acela de a cânta. Cu o energie și o sinceritate debordantă, Ghiță a reușit să aducă bucuria la masa juriului. A lui interpretarea pentru piesa ”Drumurile noastre” a făcut-o pe Andra să spună că ”plăcerea de a vă vedea se transformă într-un DA”, iar după ce concurentul a obținut cel de-al treilea ”DA” care l-a dus în următoarea etapă i-a adus fericirea lui Florin Călinescu. ”Binele învinge”, a spus acesta încântat că ar mai putea avea ocazia să-l reasculte. 

Emisiunea Românii au talent a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 8.5 puncte de rating și 24.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.8 puncte de rating și 22.9% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.6 puncte de audiență și 23.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.1 puncte de rating și 21.5% share.

S-au calificat în următoarea etapă: Trupa Queens, Formația Jocul, Mădălina Jucan, Ghiță Sarai, Emma Khochaba, Syncro, Denisa Lepădatu, Andreea Metehău, Marius Merdicos, Gabriela Dincă și Andrei Trandafir

Luni seara, în cea de-a doua zi a sărbătorii de Paște, spectacolul merge mai departe! O concurentă va urca pe scenă și îi va impresiona pe jurați cu vocea ei aparte. ”Ai un farmec aparte. O voce deosebită”, îi va spune Smiley. Despre cine este vorba și care este povestea ei, aflăm curând!

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni