Andra si Mihaela Radulescu vin cu surprize vestimentare in noul sezon Romanii au talent!

Andra si Mihaela Radulescu vin cu surprize vestimentare in noul sezon Romanii au talent!

Anul acesta surprizele se vor tine lant, atat in ceea ce priveste continutul emisiunii, cat si noua formula a juriului, dar si schimbarile stilistice ale celor doua jurate, Andra si Mihaela Radulescu.

Sezonul acesta le vom vedea pe cele doua jurate schimbate din punct de vedere vestimentar, iar Dana Budeanu, stilista celor doua, impreuna cu echipa sa, a lucrat zile in sir la aceasta noua abordare, folosind creatii proprii sau piese ale unor designeri celebri.

“In tinutele Mihaelei vor domina modelele foarte scurte, alternate de schimbari bruste de stil, asa cum a fost salopeta de pilot purtata cu sandale foarte inalte. Parul Mihaelei a fost de cele mai multe ori prins, foarte young si cool. Sezonul acesta, jurata are un vibe nou.


Andra a inceput filmarile pentru noul sezon Romanii au talent la nici doua luni dupa nastere si a aratat senzational. A revenit foarte repede dupa sarcina si, astfel, nu au existat restrictii in abordarea tinutelor. O vom reintalni pe Andra, incepand din 19 februarie, foarte feminina, cu tinute in printuri si culori tari. De asemenea, am ales coafuri noi si pentru ea.


Totul este schimbat si speram ca va surprinde placut. Show-ul va fi un spectacol din acest punct de vedere!”, a spus Dana Budeanu.

Incepand din 19 februarie, in fiecare vineri, de la 20:30, Andra si Mihaela Radulescu vor putea fi admirate la masa juriului celui mai urmarit show de televiziune, Romanii au talent, alaturi de Andi Moisescu si Florin Calinescu. Noul sezon al emisiunii le va aduce telespectatorilor surprize, energie, vibratie si distractie la cele mai inalte cote.

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni