• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si Fang Shuang urca pe scena Romanii au talent vinerea aceasta: „Sper sa va faca pielea de gaina”

Andra si Fang Shuang urca pe scena Romanii au talent vinerea aceasta: „Sper sa va faca pielea de gaina”

Andra si Fang Shuang urca pe scena Romanii au talent vinerea aceasta: „Sper sa va faca pielea de gaina”

Surprizele se tin lant în cea de-a treia gala live a show-ului pe care-l indragim cu totii. Andra si Fang Shuang urca pe scena vinerea aceasta pentru doua momente speciale. Cei doi promit un spectacol fenomenal maine seara, de la ora 20:30.

Andra isi arata din nou respectul fata de valorile autentice romanesti. Vineri seara, artista va parasi masa juriului si va urca pe scena pentru un moment special care, spune ea, ne va emotiona pe toti.

„Am decis sa marchez in felul meu personal acest an special pentru romani. Muzica populara mi-a marcat copilaria si m-a făcut sa visez sa fiu artista. Asa ca voi sarbatori pe scena Salii Palatului, cu piese de folclor care unesc toate generatiile si toti romanii, indiferent cine sunt, unde s-au nascut si unde traiesc acum. In cea de-a treia Gala Live Romanii au Talent voi interpreta o piesa care sper sa va faca pielea de gaina, cum imi place mie sa spun, adica sa va emotioneze si sa va aduca aminte de ce suntem norocosi sa fim din acest neam”, a declarat Andra.

Si fostul concurent Romanii au talent, Fang Shuang, care a impresionat juriul in sezonul sapte, interpretand melodia vesnic tanara Copacul, a lui Aurelian Andreescu, va fi maine invitat special in cel mai tare show de divertisment.



„Abia astept sa revin pe scena Romanii au talent. Sunt sigur ca o sa simt din nou aceleasi emotii, dar in acelasi timp si o energie pozitiva. Momentul pe care il voi prezenta vineri a devenit ca o carte de vizita a mea – melodia Copacul. Sunt totusi uimit ca dupa interpretarea originala a lui Aurelian Andreescu si a sopranei diva Angela Gheorghiu, multi oameni apreciaza si interpretarea mea, iar acest lucru ma bucura nespus”, a spus Fang Shuang.

Nu rata intalnirea cu talentul autentic romanesc, in cea de-a treia gala live a show-ului tau preferat!



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni