Andra si Andi Moisescu au cantat "Trandafir de la Moldova" la show-urile "Romanii au talent" de la Iasi

Andra si Andi Moisescu au cantat "Trandafir de la Moldova" la show-urile "Romanii au talent" de la Iasi

Week-end-ul acesta a venit randul Moldovei sa demonstreze ca are talent si a facut-o din plin. Sambata si duminica Casa de Cultura a Sindicatelor din Iasi a fost invadata de talente care mai de care mai diverse si mai uimitoare.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juratii show-ului de la ProTV au avut de ales intre cantareti cu voci nemaipomenite, numere de echilibristica, trucuri de magie, demonstratii de karate, stand-up comedy,  beatbox sau abilititati care i-au lasat fara cuvinte atat pe jurati cat si pe cei prezenti in sala.

Ca de fiecare data nu au lipsit momentele speciale oferite atat de membrii juriului cat si de cei doi prezentatori. La cererea publicului Andra a cantat alaturi de acesta cele mai cunoscute hit-uri ale ei si a impartit autografe in fiecare pauza. Ba mai mult, chiar si Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la ProTV, a salutat publicul de la Iasi, prin telefon.

O alta surpriza pentru publicul de la Iasi a fost momentul in care Andra si Andi au cantat “Trandafir de la Moldova” pe acordurile unei trupe de mariachi.

Smiley si Pavel Bartos au intretinut si ei atmosfera in culise, fiind alaturi de fiecare concurent. A fost un weekend agitat, cu talente diverse, pe care cei doi nu s-au sfiit sa le incerce: au dansat, au cantat, au incercat sa tina diverse obiecte pe frunte, sa faca zumba sau sa experimenteze cateva miscari de bellydance. Pavel a jucat un rol important in numarul unor concurenti care suflau flacari. La final, acesta a aparut pe scena cu un extinctor, gata sa “salveze” situatia.



La fel ca si in celelalte orase, baletul coordonat de Edi Stancu a reusit din nou sa ridice sala in picioare cu un super spectacol, “Povestea lui Harap-Alb”.

Dupa ce a strabatut intreaga tara, caravana “Romanii au talent” ajunge intr-un final la Constanta, ultima destinatie inaintea preselectiilor de la Bucuresti. Dobrogenii sunt asteptati marti, 20 septembrie, incepand cu ora 10:00 la Hotel Ibis la preselectiile “Romanii au talent”. Inscrierile se fac pe romaniiautalent.ro, dar si direct in locatie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni