• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra: "Sezonul asta am fost mai imprevizibila la preselectii! Nu ca anul trecut, cand Mihai era cel mai rau": EXCLUSIV

Andra: "Sezonul asta am fost mai imprevizibila la preselectii! Nu ca anul trecut, cand Mihai era cel mai rau": EXCLUSIV

<span style="color:#f00;">Andra: "Sezonul asta am fost mai imprevizibila la preselectii! </span>Nu ca anul trecut, cand Mihai era cel mai rau": EXCLUSIV

Intr-o mica pauza din timpul unei sedinte foto, Andra, incantatoarea prezenta feminina din juriul de la "Romanii au talent", show care revine cu sezonul 2 la Pro TV din 17 februarie, a acordat un scurt interviu pentru protv.ro.

Oamenii si-au facut curaj si au venit foarte multi anul asta”, spune Andra in interviu.

In ce oras prin care a fost cu caravana Romanii au talent i-a placut cel mai mult? “Mi-a placut peste tot pe unde am fost cu caravana. La Cluj a fost mai special pentru ca acolo m-am revazut cu prietenii, cu fratii mei”.

Ma astept la mai mult de la acest sezon. Am fost mai imprevizibila sezonul acesta la preselectii. Nu asa ca in primul an, cand Mihai Petre a fost cel mai rau. Veti vedea la televizor! :)” a mai spus ea.

Daca anul trecut la Romanii au talent a plecat cu caravana fiind insarcinata, apoi a revenit la filmari la numai doua saptamani dupa nastere, anul acesta a plecat prin tara la preselectii lasandu-l pe David acasa: “Mi-a fost mie greu sa ma despart de el, el a fost ok, a ramas acasa cu mama mea, cu Catalin si cu bona. Am zis ca poate in urmatoarea caravana il iau cu mine!”, ne-a spus Andra, pe care abia asteptam sa o revedem la Romanii au talent”, din 17 februarie, la Pro TV! :)

Vezi integral interviul cu Andra mai jos:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni