Andra se mandreste cu burtica de gravida. Cat de bine arata membra juriului de la "Romanii au talent"

Andra se mandreste cu burtica de gravida. Cat de bine arata membra juriului de la "Romanii au talent"

Andra este insarcinata pentru a doua oara, vedeta si Catalin Maruta urmand sa devina in luna iulie parintii unei fetite. 

Dupa cea de-a treia Semifinala a show-ului "Romanii au talent", Andra a calatorit impreuna cu sotul sau la Sibiu. Vedeta a tinut sa le multumeasca fanilor de acolo prin intermediul paginii sale de Facebook. Andra a postat pe reteaua de socializare o fotografie adorabila, in care apare alaturi de Catalin Maruta, iar imaginea a venit insotita si de un mesaj care i-a impresionat peste masura pe fani. 

Citeste si: Ei sunt primii noua concurenti pe care ii vei vedea in FINALA Romanii au talent. Cine crezi ca va castiga marele premiu

Andra este o graviduta frumoasa, iar sustinatorii vedetei s-au grabit sa isi exprime admiratia pentru membra juriului de la "Romanii au talent". Peste 120 000 de like-uri a primit fotografia cu simpaticul cuplu. 

Multumim Sibiu pentru ca ne-ati primit asa frumos ! Ne-am simtit minunat ...#hotelimparatulromanilor #forzaZu #sibiu

Posted by Andra Music on Sunday, May 24, 2015

Catalin si Andra isi doreau de foarte mult timp inca un copil si o familie numeroasa, iar visul le va deveni realitate in vara acestui an. Sarcina decurge normal, iar Andra se simte excelent si este foarte fericita la gandul ca in numai cateva luni isi va strange fetita in brate.

Micuta va purta cu siguranta unul dintre numele Maria sau Ioana, dar parintii mai au au cateva variante in gand pentru al doilea nume, cum ar fi Eva, Ana sau Alma, pe care le vor lua in calcul la momentul potrivit.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni