• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra, despre colegii de la "Romanii au talent". Cum ii caracterizeaza pe Mihai Petre si pe Andi Moisescu

Andra, despre colegii de la "Romanii au talent". Cum ii caracterizeaza pe Mihai Petre si pe Andi Moisescu

Andra, despre colegii de la "Romanii au talent". Cum ii caracterizeaza pe Mihai Petre si pe Andi Moisescu

Din 18 august, incepe marea ”vanatoare” de talente! Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre sunt gata sa-i descopere pe cei mai talentati romani care sa faca spectacol in cel de-al patrulea sezon al show-ului ”Romanii au talent” de la PROTV.

Juratii de la "Romanii au talent" vorbesc intr-un interviu pentru protvmagazin.ro despre noul sezon al show-ului, noile premii, talentele de acasa, dar si despre tachinarile din timpul emisiunilor.

Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la "Romanii au talent" - sezonul 4.

Iata ce crede Andra despre colegii sai de juriu:

Mihai e un tip foarte direct, care-ti spune in fata ceea ce crede si, chiar daca nu mereu iti convine sa auzi, poti conta pe sinceritatea lui. Nu e ipocrit, asta conteaza. Si Andi e sincer, dar indulceste cumva adevarul, incearca sa menajeze concurentul. Bine, atunci cand se poate, fiindca sunt si cazuri care ne provoaca pe toti sa fim ironici. si Andi, si Mihai sunt niste coechipieri perfecti, asta e important intr-un astfel de show!”, spune Andra

Ce numar are sanse sa castige votul telespectatorilor de data aceasta?

Asta e principala calitate a acestui show. E imposibil sa prezici ce tip de talent va castiga intr-un sezon. Chiar si dupa incheierea auditiilor e greu sa incerci un pronostic”, crede Andi. De aceeasi parere este si Andra: ”Ar putea castiga oricine, poate dansatori, poate cineva cu un talent total iesit din comun, intr-un domeniu la care nu ne-am fi gandit...”. Iar Mihai adauga: ”Cred ca trebuie sa pornim la inceput de drum, la preselectii, fara stereotipuri sau idei preconcepute, sa fim deschisi si sa observam totul. Mai tarziu, dupa ce se cristalizeaza putin lucrurile, prin etapa semifinalelor, poti sa iti formezi o perspectiva de ansamblu asupra lucrurilor pe care le-ai vazut”.

 

Citeste tot interviul pe ProTV Magazin



Caravana ”Romanii au talent” porneste la drum pe 18 august, la Timisoara - Hotel Continental.

Urmeaza Cluj-Napoca - Hotel Belvedere (27 august), Iasi - Hotel Unirea (3 septembrie), Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor (10 septembrie) si Chisinau - Hotel Codru (17 septembrie). In acest an, pentru prima oara in istoria show-ului, “Romanii au talent” se duce direct in capitala moldovenilor de peste Prut.

Preselectiile incep la ora 10:00 dimineata, in toate orasele.

Te poti inscrie ACUM si la numarul de telefon: 031 820 00 00
.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni