• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra, asa cum rar ai ocazia sa o vezi. Cum arata viitoarea mamica intr-o imagine realizata in intimitatea casei

Andra, asa cum rar ai ocazia sa o vezi. Cum arata viitoarea mamica intr-o imagine realizata in intimitatea casei

Andra, asa cum rar ai ocazia sa o vezi. Cum arata viitoarea mamica intr-o imagine realizata in intimitatea casei

Andra, jurata de la "Romanii au talent", urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. Cantareata si Catalin Maruta vor deveni parintii unei fetite, iar baietelul lor David este foarte incantat ca va avea o surioara mai mica. 

Din momentul in care le-a dezvaluit fanilor ca este insarcinata, Andra a primit o multime de mesaje in care este felicitata si complimentata de admiratorii sai. Fiecare postare facuta de jurata de la "Romanii au talent" pe Facebook strange zeci de mii de like-uri, semn ca prietenii virtuali sunt foarte bucurosi sa afle noutati despre artista lor preferata.

Recent, Andra le-a urat fanilor "sa aiba o noapte linistita", iar fotografia care a insotit urarea artistei a strans un numar record de aprecieri. Frumoasa cantareata s-a fotografiat in intimitatea propriului dormitor si le-a dezvaluit fanilor modul in care arata atunci cand nu este in lumina reflectoarelor. 

Citeste si: Talentul l-a trimis direct in Semifinala. Cand l-a auzit cum canta, Andra a luat cea mai importanta decizie a sezonului

Cu parul strans intr-un simplu coc si cu foarte putin machiaj aplicat in zona ochilor, Andra este radianta. Vedeta arata impecabil chiar si atunci cand nu apeleaza la ajutorul stilistilor, iar fanii au observat si ei acest lucru. Peste 94 000 de like-uri a strans fotografia publicata de Andra.   

Sa aveti o noapte linistita sufletele mele dragi de pe fb !!! ❤️ va pup!

Posted by Andra Music on Monday, March 30, 2015

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni