• PRO TV
  • Andra a terminat cu succes maratonul muzical de la Sala Palatului!

Andra a terminat cu succes maratonul muzical de la Sala Palatului!

Andra a terminat cu succes maratonul muzical de la Sala Palatului!

Timp de trei zile, la Sala Palatului s-au auzit cele mai iubite piese ale Andrei! Artista a facut un show extraordinar pe scena, a dansat, a trecut prin mai multe genuri muzicale, iar la un moment dat a cantat si la tobe! Spectatorii au fost fascinati de superproductia AIEVEA, un regal artistic. 

Show-ul a tinut cu sufletul la gura miile de oameni din sala

Andra a cantat live timp de doua ore si 15 minute in fiecare dintre cele trei seri, intregul show depasind in fiecare zi doua ore si jumatate. A fost un efort vocal deosebit pentru care artista s-a pregatit numai cu odihna si pauze vocale. Andra a schimbat mai multe tinute special create pentru aceasta ocazie, marcand astfel fiecare capitol al spectacolului cu un look aparte. 

Invitatii au facut publicul sa aplaude indelung

Pentru prima piesa din spectacol, Andra l-a invitat pe Pacha Man alaturi de ea pe scena. Au urmat si alte duete care au facut deliciul publicului: Connect-R, Liviu Teodorescu, Alex Velea, Irina Rimes, Calin Goia, Aurelian Temisan si Dan Bittman. O alta aparitie neasteptata a fost cea a Vioricai si a lui Ionita de la Clejani, impreuna cu taraful lor alaturi de care au prezentat un moment unic de muzica lautareasca.

Dupa “Dragostea ramane”, ultima piesa din concert, artista s-a intors pe scena in aplauzele publicului, pentru bis, si a cantat “La Refren”, ajutata de fanii din sala.

Andra a trecut prin mai multe stiluri muzicale, de la pop, la rock, latino, muzica lautareasca, dar si muzica usoara romaneasca, un gen care a fost apreciat de nostalgicii din sala.

Persoanele apropiate i-au fost alaturi Andrei

In fiecare zi, parintii Andrei si fratii ei au fost in sala pentru a o sustine, iar in ultima zi, David si Eva au venit sa o incurajeze. Micuta Eva a urcat pe scena in momentul in care Andra, impreuna cu Taraful din Clejani, canta piesa “Cine numele mi-l poarta”. 

In sala, in fiecare zi s-au numarat printre spectatori prieteni si cunoscuti ai artistei: Andreea Esca si Alexandre Eram, Adrian Sana, Adelina Pestritu, JO, Anne Marie Feher, Andrei si Gratiela Duban si multi altii.  

Andra a avut alaturi o echipa numeroasa de profesionisti

Ca totul sa sune impecabil, Andra a avut 3 backing vocals, iar trupei cu care artista merge in concerte i s-au mai alaturat 10 violonisti, 5 suflatori, inca un chitarist si un percutionist. Pe scena au mai urcat dansatori si acrobati care au uimit spectatorii in fiecare moment.

Ecranele de LED imense de pe scena au insumat 200 metri patrati si au oferit o experienta vizuala excelena. Productia muzicala a showului a fost realizata, ca si anul trecut, de Serban Cazan si Marius Pop de la Hahaha Production. Ei au reorchestrat toate piesele din concert, munca lor insumand sute de ore in studio. Regia spectacolului AIEVEA a fost semnata de Adrian Batista. Show-ul a fost produs de Andra Records si Arena Events.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni