Andra a impresionat la preselectiile "Romanii au talent" de la Bucuresti. Ce tinuta a purtat vedeta

18 Ianuarie 2016, 16:10

Andra a impresionat la preselectiile "Romanii au talent" de la Bucuresti. Ce tinuta a purtat vedeta

Caravana "Romanii au talent" a poposit in Bucuresti pentru a cauta pretendenti la titlul de erou national. 

Sambata si duminica juratii au fost plini de energie, dar si de emotii, s-au bucurat de toate momentele prezentate pe scena si au avut comentarii savuroase indelung aplaudate de cei din sala. 

Citeste si: Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii

Andra a fost radianta intr-o tinuta eleganta de culoare neagra din paiete. Cu parul aranjat intr-o coafura lejera, Anda a impresionat publicul prezent in sala la preselectiile pentru sezonul cu numarul sase. 

Zambitoare si dornica sa descopere cat mai multe talente autentice, cantareata a reusit si de aceasta data sa incante audienta. Bucurestenii sunt invitati miercuri si joi la Palatul National al copiilor din Bucuresti, de la ora 11:00 si de la ora 18:00, la ultima runda de preselectii a noului sezon Romanii au talent, pentru a urmari un spectacol incredibil si a-si sustine favoritii in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman.

Romanii vor urmari in curand cel de-al saselea sezon al celui mai tare show de divertisment, care va aduce multe surprize si talent autentic desavarsit, numai la PROTV!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate