Andi Moisescu: ”Niciodată nu o să mă opresc din a-i încuraja pe cei din jurul meu să viseze”

Andi Moisescu: ”Niciodată nu o să mă opresc din a-i încuraja pe cei din jurul meu să viseze”

”Sunt oameni pe care-i vezi pe stradă, te întâlnești cu ei și nu îți imaginezi, în viața ta, că au puterea de a face o țară întreagă să plângă, să râdă, să rămână șocată. Se poate!”, spune Smiley despre oamenii frumoși pe care-i vedem pe cea mai mare scenă a talentului.

Despre curajoșii care cred în ei și în ceea ce pot face, Andi declară:Niciodată nu o să mă opresc din a visa. Și niciodată nu o să mă opresc din a-i încuraja pe cei din jurul meu să viseze”. 

O astfel de concurentă care nu a încetat niciodată să creadă în puterea ei am cunoscut aseară. Liliana Khemi are 60 ani și a lucrat în diferite țări până a revenit acasă, unde se ocupă de sănătatea ei. Era în Statele Unite când a aflat că are cancer și nu a primit ajutorul nimănui. Așa a înțeles că ”tratamentul este voința”. Și visul ei: de a cânta! Iar visul ei a fost recompensat cu aplauze și cuvinte frumoase de la jurați. ”Am descoperit un timbru frumos”, i-a zis Andra. Iar Alexandra a completat: ”Am simțit emoția. Sunteți tânără”. 

În intervalul 20:28 – 23:03, PRO TV a înregistrat 9.2 puncte de rating și 22.7% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.0 puncte de rating și 19.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 8.0 puncte de rating și 22.5% share.

Calificați în următoarea etapă sunt: Ștefania Grapa, Alesia Vornicu, Queens Bee, Iasmina Buzea, Liliana Khemi, Geanina Militaru, Corul Meloritm, Dara Alexa și Andrada Olteanu.   

Talentul este #unusiunu, iar show-ul merge mai departe. Nu ratați vineri, de la 20:30, o nouă ediție și ocazia de a vedea alți oameni cred în visul lor! 

Românii au talent - #unusiunu




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni