Andi Moisescu intre juratul echilibrat de la "Romanii au talent" si pasiunea pentru muzica si sport

Andi Moisescu intre juratul echilibrat de la "Romanii au talent" si pasiunea pentru muzica si sport

Andi Moisescu, unul dintre veteranii juriului Romanii au talent, este pe langa omul de televiziune cu o experienta de 20 de ani, un familist convins, dar si un iubitor impatimit al sportului si al muzicii de calitate.

Muzica este o pasiune pe care prezentatorul o are inca din copilarie si a dezvoltat-o de-a lungul timpului. A inceput prin a dirija Fanfara Marinei Militare, in drumul ei de intoarcere spre garnizoana, a cantat la diverse serbari, ani la rand, la chitara si voce, a cantat cu unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania intr-un concert la Sala Palatului si in prezent repeta cu o trupa de amatori - Funk-jazz, batand la tobe. In momentul de fata se bucura de aceast hobby si exerseaza atat cat timpul ii permite pentru a deveni din ce in ce mai bun.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

O alta pasiune a lui Andi Moisescu este si jazz-ul, care a aparut inevitabil in viata lui, dupa vagoanele de muzica pe care le-a carat ani la rand la radio. “Cand te saturi de secvente repetitive, descoperi infinitul jazz-ului. De 10 ani, colind neintrerupt lumea dupa cele mai bune concerte de jazz. Nu cred ca exista leac, deci m-am impacat deja cu ideea.”, spune juratul de la Romanii au talent.

In ceea ce priveste sporturile, cel mai apropiat de sufletul sau este snowboarding-ul, pe care l-a descoperit de curand, dupa ce ani de zile a fost tentat sa-l incerce, dar nu a avut curaj. Considera ca, probabil, nu se maturizase suficient, caci altfel nu-si poate explica de ce a trebuit sa implinesca mai intai 41 de ani si mai apoi sa se urce pe placa. Insa, odata descoperita aceasta pasiune, Andi cutreiera muntii si pana-n luna iunie in cautarea partiilor perfecte pentru snowboarding, atunci cand majoritatea prefera plaja. 

Prezentatorul nu a scapat nici de febra gadget-urilor, avand o colectie impresionanta. “Nu cred ca mi-a scapat ceva, dar macar le folosesc cu masura. Nu de alta, dar ma vad copiii si n-as vrea sa ma foloseasca drept exemplu.”, a declarat Andi.

Andi Moisescu poate fi vazut la masa juriului celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, in fiecare vineri, de la 20:30, alaturi de Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, dar si duminica, de la 13:05, in cea mai iubita emisiune de satira, Apropo TV, numai la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni