• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu: ”Încep să mă aștept să văd lucruri care să mă uimească”. Vineri, de la 20:30!

Andi Moisescu: ”Încep să mă aștept să văd lucruri care să mă uimească”. Vineri, de la 20:30!

Andi Moisescu: ”Încep să mă aștept să văd lucruri care să mă uimească”. Vineri, de la 20:30!

După zece sezoane ai crede că le-ai văzut pe toate, că nimeni nu te mai poate surprinde cu momentul pregătit pentru a veni în fața juraților... cu toate acestea, sezonul unsprece ne-a demonstrat că nu este așa! De la dansuri neașteptate la acrobații spectaculoase, la voci de neuitat și povești impresionante, toate și-au găsit locul pe scenă. Iar Andi Moisescu a devenit tot mai conștient de acest lucru: ”Încep să mă aștept să văd lucruri care să mă uimească”. 

”Un dans contemporan care exprimă perioada de pandemie”, așa își va prezenta o tânără momentul special pregătit pentru această apariție. Emoția și mișcările ei îl vor face pe Smiley să admită că s-a putut bucura de ”un mesaj profund... exprimat de un copil”. Cum arată dansul și ce vor crede ceilalți jurați, aflăm curând. 

Tot mâine seară, un concurent care-și caută curajul pentru a participa în emisiune de câțiva ani va considera că a venit și vremea lui: ”Am venit pentru că nu mai suportam un sezon pe canapea”. Când vor afla ce a pregătit acesta, Florin Călinescu îi va spune că ”oamenii au nevoie de magie, de orice fel”. Va reuși el să câștige încrederea juraților sau emoțiile vor fi prea puternice?

Seara va fi completată de o revenire spectaculoasă! Cea care anul trecut l-a făcut pe Florin Călinescu să aibă nevoie de intervenția medicilor la finalul unui belly dance excepțional se întoarce! Încă de la intrarea ei pe scenă, maestrul o va recunoaște și va anunța rapid în sală: ”Pregătiți transfuzii, gheață, glucoză”. Oare și de această dată va reuși să încingă atmosfera și să obțină aplauzele juraților? Îl va mai impresiona la fel de puternic pe Florin? Sunt întrebări la care vom primi răspunsul mâine, de la 20:30! 

O nouă ediție de neratat Românii au talent, o nouă șansă pentru cei de acasă să își aducă contribuția în show-ul de la TV! Comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent pot ajunge pe ecran în timpul emisiunii!

Românii au talent - #unusiunu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni