• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu, impresii despre jurizarea de acasă pentru Românii au talent: ”A fost un oarecare șoc emoțional”

Andi Moisescu, impresii despre jurizarea de acasă pentru Românii au talent: ”A fost un oarecare șoc emoțional”

Andi Moisescu, impresii despre jurizarea de acasă pentru Românii au talent: ”A fost un oarecare șoc emoțional”

Sezonul 11 Românii au talent a venit cu o serie de schimbări semnificative din punct de vedere organizatoric din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Echipa de producție a stabilit o serie de reguli care au trebuit respectate, iar filmările au avut loc respectându-se măsurile de siguranță.

Înaintea debutului celei de-a șasea zi de filmări, Andi Moisescu a descoperit că este infectat cu COVID-19, motiv pentru care s-a autoizolat și nu a mai participat fizic la show. Locul pe scaunul de jurat a fost ocupat de Smiley, însă Andi nu a lipsit de tot. Cu ajutorul tehnologiei, acesta a apărut online și a fost prezent la jurizarea concurenților, alături de colegii lui. 



Momentele amuzante de pe platourile de filmare nu au lipsit, mai ales că Smiley a fost nevoit să se obișnuiască rapid cu postura de jurat, însă schimbarea de planuri s-a finalizat cu succes, filmarea emisiunii nefiind întreruptă. 

Într-un interviu acordat după perioada de izolare, Andi Moisescu a povestit cum a resimțit această experiență, care au fost punctele pozitive, dar și cele mai puțin plăcute, în timp ce Smiley a vorbit despre felul în care s-a simțit în postura de jurat. 

Vezi mai jos materialul video integral: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni