• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu: „Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou”. Cea de-a treia ediție a sezonului #super12 începe la 20:30

Andi Moisescu: „Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou”. Cea de-a treia ediție a sezonului #super12 începe la 20:30

Andi Moisescu: „Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou”. Cea de-a treia ediție a sezonului #super12 începe la 20:30

Au mai rămas câteva ore până când luminile se vor aprinde, pentru a treia oară, pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! 

Concurenți talentați care au muncit pentru a pregăti momente de neuitat sunt gata să strălucească și să audă de la Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete acele DA-uri mult visate. Ca de fiecare dată, alături de ei vor fi Smiley și Pavel Bartoș, care îi vor aștepta cu multă energie!

Până acum, trei concurenți au reușit să se califice direct în semifinale, după ce Andra, Pavel și Smiley și Mihai Bobonete au apăsat butonul auriu! Ce moment va reuși să îi convingă în această seară și cine va mai face fericit încă un concurent, vedem curând! 

”În fiecare zi am fost surprinși de câte ceva”, va spune Pavel Bartoș despre un moment care-l va surprinde cu adevărat și îi va face pe jurați să aplaude minute în șir. Oare ce au pregătit două gemene pasionate de acrobații de îl vor face pe Andi Moisescu să declare: ”Trebuie să inventăm epitete noi. Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou”?

Un tânăr student din Timișoara va veni în fața juraților cu o poveste de viață incredibilă și un talent pe măsură. ”Povestea cu muzica a început într-o Biserică”, va recunoaște el când va vorbi despre faptul că a fost crescut de o măicuță. Vizibil emoționat, concurentul își va aminti despre momentele grele prin care a trecut încă de la naștere, dar și despre cum muzica a reușit să-i schimbe viața. Dacă va reuși să-i convingă pe membrii juriului, rămâne de văzut. 

Tot diseară, un copil de doar 10 ani va impresiona cu inteligența lui. ”Unii mă numesc Copil Minune. Vreau să devin mai deștept ca Einstein”, spune el. Ceea ce a pregătit va smulge unele dintre cele mai sincere comentarii din partea lui Dragoș Bucur: ”Nu știi ce bucurie ești pentru părinții tăi și ce răspundere e pe umerii lor”. Nu ratați ediția din această seară pentru a vedea ce moment a pregătit, dar și ce lucruri îl pasionează pe tânărul participant. 

Emisiunea poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO! Nu ratați, de la 20:30, pe PRO TV momente de senzație, comentarii de excepție și o ediție care transformă seara de vineri într-una de neuitat!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni