Andi Moisescu: "Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi"

 Andi Moisescu: "Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi"
În Vinerea Mare, de la 20:30, românii vor fi, din nou, împreună într-o nouă ediție a talentului și a creativității. Concurenții sunt deciși să dea tot ce au mai bun pentru a atrage atenția juraților și pentru a primi cel puțin 3 de DA și să-și continue visul în etapa următoare. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu vor avea parte de noi surprize și de momente originale.  
  
Un inginer chimist, care a decis să lase în urmă cariera corporatistă și să se concentreze pe alte pasiuni, se va lăsa purtat de pasiunea pentru muzică și va cânta în fața spectatorilor. ”Au venit până aici emoțiile tale”, va spune Andra la finalul momentului. Dacă îi va surprinde pe jurați cu talentul său, aflăm în această ediție. 



 
”Am simțit o mare evoluție, aici am devenit artist” sunt cuvintele concurentului care va urca pentru a treia oară pe scena talentului. La finalul unui moment special pregătit pentru această revenire, el îl va face pe Mihai Petre să declare că ”Asta-i atitudinea corectă”. 
 
Un puști de 11 ani va urca decis pe scenă: ”Mă cunoaște toată școala. Am evenimente”. Dansul lui, robo, îi va ridica pe toți cei prezenți în sală și-l va face pe Mihai Petre să spună: ”Mă uimește precizia și răbdarea. E unul dintre cei mai roboți pe care i-am văzut!”. Cum a început povestea lui și ce vor crede ceilalți jurați, descoperim vineri seară. 

 
Momente de neuitat, talente remarcabile și concurenți deciși să facă spectacol. Vineri, de la 20:30, într-o ediție în care Andi Moisescu va oferi una dintre cele mai frumoase aprecieri pentru ceea ce a văzut de-a lungul anilor: ”Acest format i-a stârnit pe foarte mulți artiști să fie mai creativi decât până în acel moment”.

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni