Andi, Mihaela, Andra si Florin fac schimb de personalitati la Romanii au talent!

Andi, Mihaela, Andra si Florin fac schimb de personalitati la Romanii au talent!

Vinerea aceasta, de la 20:30, la Romanii au talent, un moment inedit prezentat pe scena ii determina pe Andi, Mihaela, Andra si Florin sa-si imprumute personalitatile pentru cateva comentarii savuroase.

La propunerea lui Florin, fiecare dintre ei este nevoit sa jurizeze reprezentatia unui concurent in stilul celuilalt. Andi aminteste de momente din timpul armatei si de un vis pe care l-a avut in perioada respectiva si ii spune maestrului: ”Pustiule, nu ma intrerupe, te rog! Erau vremuri cand tu ma ascultai pe mine si cand eu taceam”. Mihaela recunoaste, printre altele, ca ”nu mi-ai facut pielea de gaina, ceea ce e un mare minus”, Andra nu e impresionata de prestatia concurentului, dar nici de faptul ca ii lipsesc patratelele si tatuajele, iar Florin promoveaza prin comentariul sau un stil de viata sanatos. Juratii tin cont de toate detaliile atunci cand trebuie sa intre in pielea colegilor lor si nu se abat de la nimic.

Tot in cea de-a saptea editie a celui mai tare show de divertisment, rconcurentii vor intrece orice asteptari si vor continua sa uimeasca publicul cu pasiunea pe care o pun in fiecare numar pe care il prezinta pe scena Romanii au talent.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni