"Shakira de Romania", aproape de un accident vestimentar pe scena. Vezi cum a hipnotizat audienta cu miscarile sale lascive


	"Shakira de Romania", aproape de un accident vestimentar pe scena. Vezi cum a hipnotizat audienta cu miscarile sale lascive
Citeste mai mult despre: Anca Nicoleta Caus, Romanii au talent,
Data: 03 Mai 2013

Show-ul "Romanii au talent" este integral pe voyo.ro.

 

Anca Nicoleta Caus a facut un spectacol plin de energie si senzualitate pe scena de la "Romanii au talent". Blonda si-a unduit soldurile, a dansat si a cantat melodia "Whenever, wherever", a Shakirei.

Din cauza miscarilor dinamice pe care le executa, la un moment dat, vestimentatia a fost pe cale sa-i joace feste cand sanii aproape ca i-au iesit din sutien.

"Daca la preselectii mi-a placut cum ai cantat, acum chiar m-ai convins ca ai o voce buna. Este greu sa canti si sa dansezi in acelasi timp. Mi-a placut si ca ai imitat-o foarte bine pe Shakira", i-a transmis Andra.

"Mi-ai placut mai mult in preselectii. Despre cantat, ai momente bune si mai putin bune.", i-a spus Mihai Petre, in timp ce Andi a remarcat ca frumoasa blonda a avut ochi numai pentru Mihai in timpul numarului ei.

 

 

Descarca aplicatia "Romanii au talent" pe telefon sau tableta si castigi un loc in public in marea finala de pe 10 mai!

Descarca de AICI aplicatia din Apple Store

Descarca de AICI aplicatia din Android Market

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies