Ana Maria Pantaze: "Eu nu eram pasionată de muzică, eram pasionată de gătit! Familia mi-a zis că o să mă fac de râs"


	Ana Maria Pantaze: "Eu nu eram pasionată de muzică, eram pasionată de gătit! Familia mi-a zis că o să mă fac de râs"
Autor: Cristina Mazilu
Data: 03 Iunie 2019

Ana Maria Pantaze reprezintă “Visul Românesc.” Un vis împlinit cu modestie, dar şi cu mult talent.


 

În finala Românii au Talent, Ana Maria a câştigat premiul cel mare, deşi, încă de la preselecţii a mărturisit cu sinceritate că nu ştie ce ar face cu atâţia bani. Prietenii sunt cei care au îndemnat-o să vină la concurs, deşi membrii familiei au descurajat-o, de teamă să nu se facă de râs. 

La 18 ani s-a apucat de cântat, mergea la karaoke. Și acum, tot la karaoke merge să cânte în fiecare zi. Acolo se simte liberă şi se exprimă cum vrea ea. Iubeşte blues-ul şi jazz-ul, nu are studii muzicale de niciun fel şi, mai mult, i-a declarat lui Cătălin Măruţă că: “ Eu nu eram pasionată de muzică, eram pasionată de gătit.” Când şi-a dat seama totuşi că are talent, a mărturisit că nu a putut urma o carieră muzicală pentru că: “nu au fost bani.” Lucrează ca şi croitoreasă şi locuieşte alături de părinţii pensionari, nu este căsătorită şi nu are copii.

Momentul din finală al Anei Maria ocupă momentan locul 31 în trending pe youtube şi e în urcare. Azi, la ora 15:00, Ana Maria e invitată “La Măruţă” unde îşi va deschide şi mai mult sufletul şi va povesti ce intenţionează să facă în calitate de câştigătoare a Sezonului Suprem Românii au Talent.

Vezi mai multe fotografii din Marea Finală Românii au talent, în GALERIA FOTO:

Ai momente speciale din emisiunile tale preferate pe PRO TV PLUS:

FULLSCREEN

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies