Ana Maria Pantaze a câștigat sezonul #9suprem Românii au talent

Ana Maria Pantaze a câștigat sezonul #9suprem Românii au talent

După un sezon suprem Românii au talent, telespectatorii și-au votat eroii! În urmă voturilor românilor, Ana Maria Pantaze a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro și a primit titlul de cel mai talentat român, iar Mariuș Draguș- Magitot a fost desemnat cel mai original concurent și i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro!

Marea finală supremă le-a adus telespectatorilor momente fascinante. Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și Florin Călinescu au aplaudat talentul autentic, au apreciat și lăudat reprezentațiile tuturor concurenților și au fost încântați de spectacolul oferit de ei. Smiley și Pavel Bartoș au fost și de data aceasta la înălțime și au umplut scena cu energie și entuziasm.

După 11 numere spectaculoase, publicul telespectator a decis cine merită titlul de cel mai talentat român al anului 2019 , dar și cel mai original talent al sezonului #9suprem!

Vezi mai jos momentele care i-au adus Anei Maria Pantaze MARELE PREMIU în valoare de 120.000 de euro.



Semifinală:




Preselecții:



Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James... cu vocea lui Janis Joplin, în preselecții.
 
„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba.", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul.

Pe locul 3, publicul i-a ales pe cei din Corul de Copii al Operei Nationale București, iar pe locul 2 s-a clasat Aris Negoiță!
 
Prestațiile lor, dar și ale celorlalți concurenți pot fi urmărite pe www.protvplus.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni