• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ana Maria Dragomir, interpretare emoționantă a unei doine. ”Emoția nu avea cum să nu ajungă la noi”

Ana Maria Dragomir, interpretare emoționantă a unei doine. ”Emoția nu avea cum să nu ajungă la noi”

Ana Maria este elevă și vine din Strejeştii de Sus, județul Olt. Fata cântă de la 7 ani, iar bunica a fost cea care i-a descoperit talentul. 

Tânăra a urmat cursuri de canto clasic și canto popular. În plus, este pasionată și de jocurile pe calculator. A  descoperit PUBG și de multe ori se joacă 9 ore pe zi. Spune că a ajuns la un nivel destul de ridicat.

Nu îi plac melodiile de nuntă, cum ar fi horele, sârbele, ci piesele liniștite, mai vechi. I se pare că o ajută să transmită emoții mai ușor. Cel mai important concurs la care a participat până acum a fost “Maria Tănase”, din Craiova, unde a luat locul I. 

 

”Ai o voce minunată, duioasă, puternică”, i-a spus Alexandra Dinu 

”M-am abținut să nu plâng ... ai avut foarte multă emoție și cred că este pentru prima oară când mi-a plăcut doina fără nimic, fără orchestră, pur și simplu așa cum a fost ea. Talentul crud a ajuns la mine. Felicitări!, a spus Andra. 

”Este evident că avem de-a face cu o fată extrem de sensibilă. Uitați-vă la chipul ei cât este de luminos și e vesel prin definiție, orice ar face. Atât de frumos ai cântat. Emoția nu avea cum să nu ajungă la noi”, a adăugat Andi Moisescu. 

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni