Ana Cernicova, inaintea finalei Romanii au talent: „Amelia a devenit un exemplu pentru mine”

Ana Cernicova, inaintea finalei Romanii au talent: „Amelia a devenit un exemplu pentru mine”

Ana Cernicova si Amelia Uzun au impresionat juriul Romanii au talent inca de la prima aparitie pe scena. In timpul show-ului de la PRO TV, cele doua s-au redescoperit. Ana e mandra de fiica ei. 

Emotia se mentine la cote ridicate si in finala Romanii au talent, unde Ana Cernicova va evolua alaturi de fiica ei, Amelia. Cele doua au avut ocazia sa se redescopere in timpul show-ului, dar cea mai impresionata de progresul partenerei de scena a fost Ana.

„Amelia s-a schimbat mult in aceasta perioada petrecuta la Romanii au talent. Am descoperit-o ca fiind un copil matur si rabdator. In timpul repetitiilor ea a dat dovada de un curaj si de o sarguinta enorme, chiar daca au fost momente in care ii era foame, era obosita sau voia sa se joace. Ea a devenit un exemplu pentru mine”, ne-a spus Ana Cernicova. 

Solista Teatrului National de Opera si Balet din Chisinau e de parere ca voturile care le-au primit pana acum de la cei care au urmarit emisiunea au fost in special pentru Amelia. Si le-a meritat din plin. „Ea e ca un ingeras, dar nu doar in fata camerelor de luat vederi, ci si in viata de zi cu zi”, marturiseste Ana, care ne-a dezvaluit ca micuta artista are un dar aparte de a transforma fiecare lucru marunt intr-un show de zile mari.

 „Amelia face spectacole acasa, unde strangem mai multi vecini. Impreuna cu o prietena de-ale sale, Amelia canta si danseaza, iar noi facem parte din public”, spune Ana.

Amelia e in clasa a doua si dimineata merge la cursuri. Dupa masa de pranz ia lectii de pian si de cor la scoala de muzica. Apoi se poate intoarce la scoala, unde urmeaza un program afterschool, pentru a-si face temele pentru acasa. Adora sa se joace impreuna cu mami si sa se plimbe prin parc cu bunica ei. Nu stie daca va face din cantat o meserie, insa in prezent se bucura de fiecare moment in care e pe scena cu mama ei

Nu stie daca vor castiga Romanii au talent, insa in cazul in care vor reusi acest lucru inseamna ca si-au facut treaba bine. Nici noi nu putem sa intuim asta, insa credem ca va fi un eveniment memorabil, de care isi vor aminti peste ani cu mandrie.  

Finala Romanii au talent e vineri seara, de la 20:30, la PRO TV. Nu rata intalnirea cu talentul si vino sa-ti sustii favoritii!

Show-ul tau preferat e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni