• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Am venit sa aruncam cutite si topoare la TINTA VIE". Vezi scenele care l-au facut pe Smiley sa-si cheme mama in ajutor

"Am venit sa aruncam cutite si topoare la TINTA VIE". Vezi scenele care l-au facut pe Smiley sa-si cheme mama in ajutor

<span style="color:#f00;">"Am venit sa aruncam cutite si topoare la TINTA VIE".</span> Vezi scenele care l-au facut pe Smiley sa-si cheme mama in ajutor

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe Voyo.ro.

Un cuplu de fachiri si-a incercat, pentru a doua oara, norocul la “Romanii au talent”: “Avem mai putine flacari de data asta. Vom arunca cutite si topoare la tinta vie” si-au anuntat intentia, cu o nonsalanta de invidiat.

Cum a auzit una ca asta, Mihai Petre a batut in retragere: “Perfect. Eu ma retrag putin, revin cand se termina”, dar nu a apucat sa-si duca planul la capat.   

Spectacolul oferit de cei doi fachiri a fost total: femeia a jucat rolul tintei vii, dupa care a venit randul barbatului sa isi riste viata, in timp ce partenera lui arunca niste cutite peste el, de sus.

Scenele l-au facut pe Smiley sa tipe in culise: “Mama, mamaaaa.... aoleuuuu!”.

Mihai Petre a apasat pe X: “am oprit momentul in clipa in care mi se parea de-a dreptul dubioasa placerea doamnei de a lasa cutitele sa cada de sus”. “Am o problema cu faptul ca sunteti extrem de repetitivi, practic am vazut acelasi lucru facut de patru ori”.

In timp ce juriul dadea verdictele, Pavel si Smiley se simteau inspirati in culise, asa ca luasera in colimator niste colegi, pe care vroiau sa-si exerseze talentele de fachiri. Avand prea multa energie, Pavel a nimerit cu un cutit intr-un panou, iar bufnitura s-a auzit pana in sala.



Mihai s-a pronuntat primul: a spus NU. Raspunsul lui Andi Moisescu a fost diferit: “Eu va spun DA. Poate data viitoare faceti dresura de crocodili, lasati cativa vii prin sala...”.

Andra a fost de acord cu Andi, asa ca fachirii merg mai departe cu 2 de DA. Cei doi concurenti au sarbatorit verdictul juriului cu un sarut, iar romantismul scenei a surprins-o in mod extrem de placut pe Andra :)

Dupa ce concurentii au ajuns in culise, Pavel a tinut neaparat sa vada si el cum e sa ai un sarpe la gat. Asta spre groaza lui Smiley, care nu mai stia cum sa-l convinga sa dea jos sarpele: “Paveleeee, vezi ca s-a enervat sarpele, scoate limba la tine, te strange de gat!”. “Pavele, nu fi tampit! Eu cu cine mai prezint emisiunea asta? Gata, esti talentat, hai vino incoace!”.

La finalul povestii, Pavel Bartos era bine-mersi si intr-o forma de zile mari, asa ca l-a speriat pe Smiley, pacalindu-l ca pune sarpele pe el.

Mai jos aveti un clip din sezonul 1 "Romanii au talent", de cand fachirii venisera cu toata familia la preselectii:




0

1
  
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni